News Flash:

Sfat pentru toate doamnele si domnisoarele: Cum sa-ti pregatesti pielea pentru primavara

26 Martie 2017
790 Vizualizari | 0 Comentarii
tenul
Zilele devin treptat tot mai calde, iar sezonul fustelor si rochiilor se apropie cu pasi repezi. Descopera cateva trucuri care te vor ajuta sa ai o piele perfecta, numai buna pentru a fi expusa in tinute vaporoase de primavara.

Exfoliaza
Dupa luni intregi in care a stat ascunsa sub haine groase, pielea ta este cel mai probabil acoperita cu un strat serios de celule moarte. Aerul uscat din interiorul locuintelor este responsabil pentru deshidratarea excesiva a pielii si efectul de descuamare. Pentru ca pielea ta sa-si recapete prospetimea, exfolierea este absolut necesara. Foloseste in timpul dusului un amestec obtinut din malai si apa, pe care sa il masezi cu grija pe tot corpul, insistand asupra zonelor foarte uscate, asa cum sunt genunchii sau coatele. La final, clateste-te bine. De asemenea, poti folosi o perie speciala pentru exfoliere uscata sau un burete abraziv in timpul dusului, pentru a elimina celulele moarte acumulate la suprafata pielii de-a lungul iernii.
Hidrateaza intensiv
Pentru ca atunci cand va veni vremea fustelor si rochiilor sa te mandresti cu pielea ta frumoasa si stralucitoare, este absolut necesar sa incepi un tratament intensiv de hidratare. Uleiurile au cea mai mare putere de hidratare, iar daca le aplici pe pielea uda, imediat dupa dus, apa va fi blocata la suprafata pielii, ceea ce va oferi un plus de hidratare. Foloseste uleiuri naturale, presate la rece, precum uleiul de masline, uleiul de cocos, untul de cacao, uleiul de migdale, uleiul de avocado etc. pe care sa le aplici de preferat seara, dupa dus. Pana dimineata, uleiul va patrunde in piele si o va hidrata intens. Repeta acest tratament de doua, trei ori pe saptamana, iar rezultatele se vor vedea rapid.
Tonifiaza
Picioarele tale vor arata excelent in fuste si pantaloni scurti daca recurgi la un truc simplu, care iti va tonifia pielea si musculatura. Jeturile alternante de apa rece si calda in timpul dusului au capacitatea de a stimula circulatia sanguina si de a accelera eliminarea toxinelor. In acest fel, pielea ta va deveni mai ferma, mai frumoasa, iar celulita va fi diminuata. Aplica alternativ jeturi de apa calda si apa rece asupra picioarele, timp de cateva secunde.
Ofera culoare
Lotiunile autobronzante sau cele usor colorate sunt perfecte pentru a-i oferi pielii o nuanta aramie delicata, ideala pentru inceputul primaverii. Alege produse de foarte buna calitate, care te ajuta sa obtii treptat un bronz cu aspect foarte natural. Evita bronzul obtinut prin expunerea la razele ultraviolete, la solar, pentru ca riscurile pentru pielea ta sunt majore. Pe langa accelerarea imbatranirii pielii, acestea pot provoca aparitia cancerului de piele, la fel ca si expunerea exagerata la soare.
Aplica un strop de stralucire
Vrei ca pielea ta sa ai aiba acea stralucire sanatoasa si sexy? O poti obtine si cu ajutorul unui mic truc: foloseste lotiuni, uleiuri sau sprayuri de corp care contin particule stralucitoare. Aplica in cantitati mici pe picioare, brate, decolteu si umeri. Este foarte important sa optezi pentru produse care contin o pulbere foarte fina de particule stralucitoare, pentru ca efectul sa fie cat mai natural.

exfoliaza hidrateaza intensiv tonifiaza ofera culoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)