News Flash:

DELICIOS! Reteta simpla de CONOPIDA LA CUPTOR

23 Martie 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
conopida cuptor
Conopida carnoasa si ceapa caramelizata, o combinatie perfecta pentru anotimpul rece.
Ingrediente:
o conopida mica
o ceapa medie
4 crengute cimbru
4 catei de usturoi, in coaja
3 linguri ulei de masline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade Celsius. Conopida se curata, se spala si se taie buchetele.
Buchetelele se taie felii grosute, cam de o jumatate de deget, si se pun intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt. Se adauga ceapa taiata in sferturi, usturoiul, crengutele de cimbru, se stropeste cu ulei de masline si se potriveste de sare si piper.
Conopida se da la cuptor 35-40 de minute. Din cand in cand se intoarce. Cand s-a inmuiat, se presara cu parmezan ras si se intoarce in cuptor inca 10-12 minute. Se serveste calda.

conopida carnoasa cimbru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006367 (s)