News Flash:

SEX CU PROFA DE MATE. Imaginile care au innebunit profesorii si parintii de la un liceu. Ce se intampla la ora de meditatii

12 Iunie 2017
3491 Vizualizari | 0 Comentarii
profa de mate3
O profesoara de matematica sin SUA a ajuns dupa gratii, acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu trei dintre elevii sai adolescenti. Erin McAuliffe, in varsta de 25 de ani, a fost arestata si pusa sub acuzare de politie, dupa o luna de investigatii, in ceea ce priveste o posibila abatere de la o conduita decenta, intretinand relatii sexuale cu baieti adolescenti.
Erin McAuliffe, in varsta de 25 de ani, a fost arestata de politie in Carolina de Nord, dupa ce colegii si elevii de la Rocky Mount Preparatory au fost intervievati timp de o luna zile, scrie mirror.co.uk.
Profesoara este suspectata ca a intretinut relatii sexuale cu trei baieti adolescenti, doi din ei avand varsta de 17 ani si celalalt in varsta de 16 ani, insa aceste fapte nu s-au intamplat in incinta scolii, a spus politia.
A fost lansata o investigatie dupa ce personalul administrativ al scolii a anuntat politia in legatura cu presupusele abateri.
Ea a fost demisa din scoala unde lucra din august anul trecut.
"Am fost pe deplin cooperanti cu autoritatile locale in cursul procesului de tratare a acestei probleme", au spus sefii ei.
McAuliffe se afla la inchisoarea din Carteret County dupa ce a fost arestata joi. Ea urmeaza sa fie dusa in instanta luni.
Locul de munca de la Rocky Mount a fost primul unde, McAuliffe a lucrat ca profesoara cu norma intreaga, potrivit profilului ei Linkedin.
De asemenea, ea a oferit "meditatii dupa scoala pentru a ajuta elevii sa-si imbunatateasca gandirea critica si abilitatile de rezolvare a problemelor". McAuliffe a lucrat, de asemenea, la "dezvoltarea de metode alternative de imbogatire si modificari in programele de studenti pentru a spori intelegerea elevilor".
 

erin mcauliffe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)