News Flash:

Resturi ale avionului militar disparut in Myanmar, descoperite de echipele de interventie

8 Iunie 2017
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
avion militar
Mai multe cadavre si resturi de aeronava au fost descoperite de echipele de interventie in Marea Andaman in cursul operatiunilor de cautare a avionului militar disparut in Myanmar, a anuntat armata, printr-o declaratie pe Facebook, relateaza agentia de stiri Reuters.
Trei cadavre, inclusiv cel al unui copil, dar si o roata de avion, doua veste de salvare si bagaje au fost descoperite de echipele de interventie la aproximativ 35 de kilometri sud de orasul Launglon de pe coasta de sud a Myanmarului.
Se crede ca resturile descoperite apartin avionului disparut, se afirma in declaratia armatei din Myanmar, in care se mai precizeaza ca operatiunile de cautare vor continua.
Noua nave, cinci avioane si doua elicoptere participa la operatiuni. Avionul militar de fabricaţie chineză Y-8-200F s-a prăbuşit la circa 30 de minute după decolare. Potrivit autorităţilor, la bordul aeronavei erau 120 de persoane - 106 militari şi rude ale acestora, precum şi 14 membri ai echipajului.

Avionul militar zbura între oraşele Myeik şi Yangon. "Comunicaţiile cu avionul s-au întrerupt la ora 1.35 (10.05, ora României), la aproximativ 35 de kilometri de orăşelul Dawei", a anunţat Armata din Myanmar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006571 (s)