News Flash:

Semne care apar pe fata si care anunta o boala

2 Aprilie 2015
1217 Vizualizari | 0 Comentarii

Exista o sumedenie de metode sofisticate de diagnostic pe care le ofera tehnologia in ziua de azi medicinii moderne, dar nu trebuie sa subestimam nici metodele folosite in urma cu secole. Multi dintre specialistii din medicinile complementare mai folosesc inca unele metode de diagnostic traditionale. Iata cum semnele fetei te ajuta sa identifici o posibila boala:

1. Daca observam ca avem obrajii palizi cu pete rosii acest fapt indica ca avem unele probleme la aparatul digestiv, adica tulburari intestinale.

2. Puterea coloanei vertebrale este in concordanta cu lungimea buzei de sus. Daca observam o buza superioara scurta atunci trebuie sa stim ca acesta este un semn de slabiciune a coloanei vertebrale.

3. Daca buzele sunt subtiri si uscate acest lucru arata ca persoana are o activitate a glandelor insuficienta. Acele buze care sunt subtiri si palide arata ca persoana are probleme de fragilitate. Semnele barbiei ne indica sanatatea rinichilor.

4. Cand albul ochiului are o tenta trandafirie atunci acesta este un semn ca ficatul este afectat de o problema. Daca culoarea trandafirie din ochi este mai raspandita acesta este un semn ca persoana are o disfunctionalitate ale organelor.

5. Atunci cand interiorul pleoapelor este alb in loc de rosu, este un semn ca persoana are anemie.

6. Daca pleoapele se inflameaza, atunci trebuie sa stim ca este un simptom a problemelor biliare.

7. Daca ochii urmaresc un obiect mai incet decat de obicei este un simptom ca persoana are o problema cardiaca. 

8. Culoarea cafenie care apare sub ochi este un semn al activitati renale intense sau anunta unele probleme genitale la femei. Cearcanele excesive care apar sub ochii sunt semn de probleme circulatorii.

9. Marimea narilor ne poate arata care este starea de sanatate a plamanilor persoanei respective. Cu cat narile sunt mai mari cu atat plamanii functioneaza mai bine. Daca narile sunt mici atunci acesta este un semn ca plamanii persoanei sunt slabiti.

10. Gura ne poate dezvaluii starea de sanatate a stomacului. In cazul in care apare un chist pe partea dreapta a gurii atunci este un semn ca exista probleme de aciditate. Daca in schimb chistul apare pe partea stanga a gurii acesta este un semn ca problemele sunt de partea dreapta a stomacului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006084 (s)