News Flash:

Si-au ingropat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. Cand au scos sicriul din groapa si au deschis capacul, au vazut ceva ce nu s-a mai intamplat niciodata! Cazul care a rascolit o tara intreaga

13 Octombrie 2017
3379 Vizualizari | 0 Comentarii
inmormantare
O poveste ingrozitoare din Georgia a socat o lume intreaga. Parintii unui adolescent in varsta de 17 ani au fost nevoiti sa traiasca nu doar socul de a-si inmormanta copilasul, au fost nevoiti sa il si dezgroape, si au facut, cu aceasta ocazie trista, o descoperire cu totul macabra.
Kenneth si Jacquelyn Johnson au fost distrusi cand au aflat ca fiul lor, Kendrick, a fost gasit mort, infasurat intr-un covor, in sala de sport a liceului ,,Lowndes County”. Foarte ciudat a fost faptul ca pe trupul adolescentului nu s-au gasit urme de violenta, concluziile anchetatorilor fiind ca sarmanul baiat ar fi murit sufocat in interiorul covorului rulat, dupa ce s-ar fi bagat inauntru pentru a-si fi recuperat pantofil.
La scurt timp de la inmormantare, parintii au cerut exhumarea cadavrului pentru realizarea unei noi autopsii, asta fiindca nu aveau incredere in verdictul care le fusese servit.

Dar parintii au fost ingroziti sa descopere ca organele importante ale baiatului lor lipseau, mai mult, in locul creierului, inimii, plamanilor si ficatului adolescentului, erau niste simple ziare mototolite!
Doctorul Bill Anderson, cel care a realizat cea de-a doua autopsie, a declarat: ,,Mi-e foarte greu sa-mi dau seama cine nu a pus inapoi, in trup, organele baiatului.”
Pe cand tatal baiatului a marturisit, in stare de soc: ,,Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el”.
In prezent, in acest caz ciudat a fost deschisa o noua ancheta, parintii nici nu mai pot inchide ochii noaptea de durere…

georgia adolescent jacquelyn johnson lowndes county bill anderson
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005828 (s)