News Flash:

Se redeschide circulatia pe Transalpina! Sunt cateva restrictii de circulatie

1 Iunie 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
Transalpina

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta redeschiderea Transalpinei de miercuri, 1 iunie. Pe unele sectoare vor fi restrictii in anumite imprejurari sau pe timp de noapte.
 
 
Miercuri, 1 iunie, sectorul Ranca – Obarsia Lotrului al DN 67C (Transalpina) se va redeschide, insa cu mai multe restrictii:

Circulatia rutiera va fi inchisa/restrictionata, pe durata limitata, in functie de conditiile meteorologice (ceata, ploi torentiale, furtuna, avalansele, caderile de stanci sau alunecari de teren)
Circulatia rutiera va fi inchisa/restrictionata, pe durata limitata, in cazul executarii unor lucrari in zona drumului
Circulatia rutiera este inchisa pe timpul noptii, in intervalul orar 21-7, potrivit prevederilor reglementarii tehnice „Normativ privind circulatia rutiera pe drumurile montane – Drumul National DN 7C Transfagarasan si Drumul National DN 67C Transalpina” – indicativ AND 615 – 2020;
sunt instituite permanent restrictii de tonaj de 3,5 tone si de viteza de 30 km/h;
in anumite zone vor fi montate indicatoare se semnalizare pentru mentinerea sigurantei circulatiei.
Decizia deschiderii traficului a fost luata in urma verificarii starii drumului de catre o comisie formata din reprezentantii CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Targu-Jiu si SDN Valcea.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova a inceput curatarea drumului de stanci si zapada inca de la inceputul lunii mai. Transalpina (DN 67C) este un drum national din Muntii Parang, in Carpatii Meridionali. Este cea mai inalta sosea din Romania, avand punctul cel mai inalt in Pasul Urdele (la 2.145 m).


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)