News Flash:

Se întrerupe apa în mai multe localități din județul Timiș

14 Aprilie 2021
629 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Aquatim a programat sistări ale furnizării apei în mai multe localități din Timiș, în perioada 14 - 16 aprilie.

Cei din Ohaba-Forgaci, Chizătău, Poieni, Crivina de Sus, Pietroasa, Moșnița Nouă, Chevereșu Mare și Colonie Pini 2 nu vor avea apă sau vor avea presiunea scăzută în perioada 14 – 16 aprilie. Iată programul lucrărilor: Relocare conductă

Miercuri, 14 aprilie, se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă, la Casa Otinel, Magazin ABC și pe străzile Diana, Adelina, Florentina, Maria, Rodica, Elena, Camelia, Iris, Gabriela, Olimpia și parțial Poștei, între orele 8 – 16. Cauza întreruperii o constituie lucrările de relocare a conductei DN160mm. Relocarea acesteia este necesară pentru lucrările de modernizare a drumului DJ592.

Spălări rețele de distribuție și dezinfectare rezervor de înmagazinare

În Ohaba-Forgaci, miercuri, 14 aprilie, între orele 9 – 13, presiunea va fi scăzută, din cauza lucrărilor de spălare a rezervorului de înmagazinare apă.

Tot miercuri, în Chizătău, între orele 8 – 16, se va sista livrarea apei. Se spală și se dezinfectează rezervorul și rețeaua de apă.

În localitățile Poieni, Crivina de Sus și Pietroasa, miercuri, între orele 9 – 14, presiunea va fi scăzută. Se spală și dezinfectează rețeaua de apă.

Pe 14 și 15 aprilie, între orele 8 – 16, în localitatea Colonie Pini 2 se vor efectua lucrări de spălare a forajului. Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă.

În zilele de 15 și 16 aprilie, în localitatea Chevereșu Mare se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și de spălare și dezinfecție a rezervorului de înmagazinare apă. Ca urmare, pe 15 aprilie, între orele 8 – 15, presiunea apei va fi scăzută, iar pe 16 aprilie, între orele 8 – 17, se va opri furnizarea apei.

Atenție! La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată, mai transmit reprezentanții Aquatim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005273 (s)