News Flash:

Se deschide un nou santier in Timisoara

5 August 2016
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
santier in timisoara
Noi restrictii de circulatie in centrul Timisoarei. Reprezentantii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara anunta deschiderea santierului pe strada Popa Sapca: se incepe cu taierea copacilor. La pasaj nu se poate lucra inca.
Primaria Municipiului Timisoara anunta ca de joi, 4 august 2016, incepand cu ora 8 dimineata, vor fi instituite restrictii in ceea ce priveste traficul rutier pe strada Popa Sapca. Restrictiile vor fi impuse pana la data de 10 septembrie 2016. Va informam ca masurile de restrictionare se iau in vederea inceperii lucrarilor de largire la patru benzi a carosabilului de sub pasajul feroviar”, transmit reprezentantii municipalitatii.
Specialistii primariei nu au stabilit cum se va circula exact pe strada Popa Sapca, insa in zona se vor afla, cel putin joi, politisti de la Rutiera, pentru a dirija circulatia. Potrivit Comisiei de Circulatie, s-a luat decizia ca strada sa nu fie inchisa de tot si se va lucra punctual. Soferii sunt rugati sa evite cat posibil zona respectiva si sa apeleze la rute ocolitoare pe timpul restrictiilor.
„Totodata, le reamintim ca lucrarile respective sunt menite tocmai sa fluidizeze traficul rutier din acea zona, dupa finalizarea lor”, mai spun cei din primarie.
Latimea carosabilului pe strada Popa Sapca va avea 14 metri, tot acolo urmand sa fie amenajate si 47 de locuri de parcare, in spatiile existente intre copaci si stalpi. Pentru asta este nevoie insa de taierea copacilor, operatiune care ar trebui sa inceapa joi dimineata.
Cat despre lucrarile pentru largirea pasajului, inca se asteapta avizele de la CFR pentru deschiderea santierului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005219 (s)