News Flash:

Se caută ucigașul de la Gara de Nord din Timișoara! Oricine poate oferi informații, îndemnat să sune la 112

29 Aprilie 2021
598 Vizualizari | 0 Comentarii

Oamenii legii sunt în căutarea afganului care și-a ucis un conațional, în urma conflictului care a avut loc la Gara de Nord din Timișoara. Autoritățile fac apel la cetățeni, cărora le transmit că, dacă pot oferi informații care ar duce la identificarea ucigașului, să sune la Serviciul de Urgență 112.

Incidentul în urma căruia un migrant afgan a murit, iar un altul a fost rănit, a avut loc în 19 aprilie, în zona Gării de Nord din Timișoara. Făptașul a scăpat, însă autoritățile au reușit să-l identifice. Este vorba de un tânăr din Afganistan în vârstă de 27 de ani.

„Având în vedere comunicatul emis de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș din data de 28 aprilie a.c., cu privire la evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, cu acordul procurorui de caz, vă facem cunoscută imaginea autorului, un bărbat de origine afgană, în vârstă de 27 de ani, în vederea identificării lui”, transmit reprezentanții IPJ Timiș

Se face apel la cetățeni, pentru prinderea acestuia. Oricine recunoaște persoana sau poate oferi informații este îndemnat să sune de îndată la Serviciul de Urgență 112 sau să se îndrepte către cea mai apropiată unitate de poliție.

„De asemenea, vă recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a acestui bărbat, să păstrați distanța și să evitați orice interacțiune cu acesta!”, a mai transmis IPJ Timiș.

Între timp, din pricina incidentului și a numărului mare de migranți, zona Gării de Nord din Timișoara a fost declarată „zonă specială de siguranță publică”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004686 (s)