News Flash:

SCENELE HORROR din Arges dureaza de mai multi ani!

14 Iulie 2016
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
sclavie 1
Satul Gamacesti, din judetul Arges, unde politistii si procurorii au eliberat 40 de sclavi tinuti in conditii greu de imaginat si abuzati, apartine de comuna Berevoesti. Comuna are patru sate, Berevoesti, Gamacesti, Bratia si Otelu. Acest sat, cu cateva sute de case, traieste de opt intr-o forma de sclavagism fara ca cineva sa stie. Cel putin asa pretind autoritatile. Primarul comunei Berevoesti, Florin Proca, aflat la al doilea mandat, a declarat ca nu stia de sclavii din Gamacesti.
"Niciodata nu mi s-a adus la cunostinta ca aceste persoane sunt tinute in lanturi, sunt exploatate. Niciodata nu am stiut de asemenea lucruri care s-ar fi putut intampla in comuna Berevoesti. Va dati seama ca nu este o situatie placuta si ca nu face cinste comunei. Niciodata nu am stiut ca aceste persoane sunt sechestrate, sunt maltratate. Sunt cinci sate in localitate. Satul Gamagesti are cam 1000 de persoane. Niciodata nu am vazut ceva iesit din comun. Nu am auzit niciodata ca aceste persoane ar locui in comuna Berevoesti. Aceste persoane traiesc din bisnita cu matetrial lemnos deci cumpara material lemnos din zona respectiva, Berevoesti si imprejurimi si il duc in Alexandria, Teleorman si il dau cu alt pret. Am inteles ca oamenii care au fost ridicati ar fi din zonele respective. Efectiv nu am stiut de aceste cazuri si nici de altele. Este greu de crezut ca in anul 2016 se poate intampla asa ceva. In 2015 au aparut niste zvonuri in urma carora eu am sesizat sectia de politie numarul 14, Schitu Golesti, la care comuna Berevoesti este arondata si au spus ca vor face cercetari. Doar la nivel de zvonuri am auzit. Am facut primele interntii de servicii asistenta sociale in zona. Dar nu am vazut, nu am gasit nimic supect in zona, cei de asistenta sociala au mers sa verifice, am sesizat politia in numele primariei, am facut sesizari catre sectia de politie 14 Schitu Golesti", a declarat primarul Florin Proca.

Cu toate acestea, este greu de imaginat ca un grup de oameni dintr-o comunitate mica, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea, poate ascunde, exploata, abuza zeci de oameni ani la rand, fara ca cineva sa afle. Intr-adevar, dupa interventia politistilor si procurorilor, care au retinut aproape 40 de oameni din sat pe care ii suspecteaza ca au infiintat o retea de crima organizata, localnicii au inceput sa admita ca stiau ce se intampla in Gamacesti.

arges sclavi abuzati berevoesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008635 (s)