News Flash:

SCENE SOCANTE la Oradea! VIOL in CIMITIR. Fata de 14 ani batjocorita de sapte indivizi

6 Iunie 2018
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
violata

Un caz de viol asupra unei fete de 14 ani a fost finalizat de procurorii DIICOT care i-au trimis in judecata pe sapte indivizi, din judetul Bihor. Anchetatorii au dezvaluit adevarate orori la care a fost supusa minora, batjocorita chiar si in cimitirul evreiesc, din localitatea Valea lui Mihai.

Cazul unei fete de 14 ani care a fost victima unor violuri in serie savarsite de sapte indivizi, din judetul Bihor, a fost finalizat de procurorii DIICOT Oradea. Anchetatorii au transmis ca i-au trimis in judecata, marti, in fata Tribunalului Bihor, pe Dezso Kosztin, Janos Kisztian Szucs, Csaba Ursu, Janos Bekesi, Szabolcs Okros, Robert Kovacs si Attila Bottyan pentru pornografie infantila prin sisteme informatice si act sexual cu un minor.

Cosmarul fetei a inceput pe 31 martie 2018, asa cum reiese din datele anchetei prezentate de DIICOT. In acea zi, Dezso Kosztin, desi cunostea varsta minorei, a intretinut un raport sexual oral cu ea, in cimitirul evreiesc din localitatea Valea lui Mihai. Individul a si filmat scena. Tot atunci, Janos Kisztian Szucs a intretinut raporturi sexuale anale si orale cu fata.

Dupa scena din cimitir, Dezso Kosztin a inceput sa se laude cu imaginilie filmate la mai multi prieteni, iar pe 6 aprilie a transmis filmarea video prelucrata unei tinere, pe Facebook.

Apoi, pe 21 aprilie, individul a profitat de naivitatea fetei si a condus-o intr-un loc in care minora a fost supusa unui viol in grup de ceilalti sase prieteni ai lui Kosztin: Janos Kisztian Szucs, Csaba Ursu, Janos Bekesi, Szabolcs Okros, Robert Kovacs si Attila Bottyan.

Imaginuile transmise pe Facebook au ajuns in posesia autoritatilor care, dupa identificarea celor sapte indivizi, au fost arestati si trimisi in judecata. sursa: evz.ro


viol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005935 (s)