News Flash:

ATENTATUL DE LA LONDRA: Politia a facut doua noi RETINERI

24 Martie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
atacatorul tw
Alte doua persoane au fost retinute in legatura cu atacul de miercuri din fata Parlamentului britanic, ridicand la noua numarul celor arestati, a anuntat vineri seful unitatii antiteroriste a Scotland Yard, Mark Rowley, informeaza EFE si AFP.
Intr-o conferinta de presa in fata sediului politiei, Rowley a informat ca cele doua persoane, calificate drept 'semnificative', au fost arestate in West Midlands, centrul Angliei, si in nord-vestul tarii.
Totodata, potrivit AFP, Mark Rowley a precizat ca autorul atacului se numea la nastere Adrian Russell Ajao. Initial, autorul atacului din apropierea Parlamentului britanic, soldat cu patru morti si peste 20 de raniti, a fost identificat de catre Scotland Yard drept Khalid Masood, in varsta de 52 de ani. Pe de alta parte, EFE citeaza The Sun care a informat ca individul s-ar fi nascut la 25 decembrie 1964 si se numea Adrian Elms.
Nascut in Kent (sud-estul Angliei), Masood traia de putin timp in West Midlands (centru). Nu facea obiectul vreunei anchete in curs, dar fusese anterior in vizorul autoritatilor, pentru o serie de infractiuni, potrivit Politiei Metropolitane.
AGERPRES

parlamentului britanic rowley west midlands
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)