News Flash:

Scena de Acasa – Editia a II-a

22 August 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
dumbravita 3

Avem placerea sa va anuntam ca ne mai despart doar cateva zile de cea de a doua editie a evenimentului Scena de Acasa. Proiectul, initiat de Asociatia Trib’Art in 2021, ca o nevoie de revenire la normalitate atat a artistilor, cat si a publicului amator de evenimente culturale, aduce, la Dumbravita, o serie de trei concerte.
Evenimentul este structurat pe parcursul a trei zile, intre 26 si 29 august, si presupune un concert de muzica jazz-blues, unul de rock si unul de muzica pop, dupa cum urmeaza:
- 26 august, ora 21:00 – Concert de muzica jazz-blues sustinut de trupa K.P.C (Strada Ponor, Dumbravita)
- 27 august, ora 21:00 – Concert de muzica rock sustinut de trupa Melting Dice (Platoul Casei de Cultura Dumbravita)
- 28 august, ora 21:00 – Concert de muzica pop sustinut de Maryliss & Cover Up (Parcul Nordic, Dumbravita)  
In fiecare dintre cele trei zile, DJ Injektah va intretine atmosfera, de ora 18:00, pana la inceperea concertelor trupelor anuntate.
Parintii pot veni insotiti de copii, caci si celor mici le-am pregatit activitati specifice, coordonate de animatoare, intre orele 19:00 - 21:00. Copiii vor putea participa la jocuri interactive, picturi pe fata si colorat de carti, dar vor primi si daruri din partea partenerilor nostri.
Va asteptam cu drag la un eveniment menit sa distreze intreaga familie!
Actiune cofinantata de Primaria Dumbravita.

Despre Scena de Acasa
Proiectul reprezinta un prilej de consum cultural de calitate pentru comunitatea din Dumbravita, dorind sa fie un eveniment care creste in anvergura de la an la an. Prin implementarea activitatilor proiectului, vom promova un model de practici in domeniul cultural, demn de urmat, prin faptul ca aducem in fata publicului din Dumbravita o diversitate de genuri. 
Principalul beneficiu pe care il aduce acest proiect comunei Dumbravita consta in ajutarea construirii profilului cultural, prin organizarea de concerte in trei spatii outdoor.
Proiectul va crea un cadru potrivit prin care va atrage noi audiente, in special publicul tanar, acesta avand posibilitatea de a constientiza beneficiile pe care le genereaza muzica in general, dar si impactul unor asemenea activitati la nivelul societatii. 

Despre Asociatia Trib’Art
Asociatia Trib’Art dezvolta, sustine, promoveaza activitati si manifestari cultural-artistice, prin organizarea de evenimente, independente sau in parteneriat cu alte asociatii, implementate la nivel local si national. In tot acest efort, de a schimba perspectiva asupra a ceea ce sunt sau pot fi evenimentele culturale, Asociatia Trib’Art conecteaza oameni si resurse. Avem incredere in proiectele tinerilor, asociatii sau initiative, pe care ne dorim sa-i sustinem in demersurile lor culturale. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006367 (s)