News Flash:

Concert Tango Jazz Quartet LIVE în Timisoara

18 August 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
TJQ Manufactura

Tango Jazz Quartet este o coliziune minunată și creativă a rădăcinilor argentiniene de Tango și Jazz, și va susține un concert de neratat în clubul Manufactura, duminică, 21 august, de la ora 20.00, în cadrul unui nou turneu internațional. Cu 10 albume lansate și 27 de turnee internaționale efectuate, trupa a evoluat în cele mai prestigioase cluburi și festivaluri de jazz din Europa, SUA, China, Rusia, America de Sud și Africa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wciNwWZOo6g&t=10s                               

 Fondată în Buenos Aires, Argentina în 2009, și după mai bine de 10 ani de turnee neîntrerupte, Tango Jazz Quartet și-a consolidat prezența pe scena muzicală din întreaga lume. Line-up: Martín Rao de Vita la chitară bas, Santiago Villalba la pian, Mauricio Pasculli la tobe și Gustavo Firmenich la saxofon și clarinet.

 

Tango Jazz Quartet amestecă tiparele melodice și ritmice ale tango-ului cu armoniile cu improvizația jazz-ului. Această nouă abordare muzicală a primit o reacție entuziastă atât în Argentina, cât și la nivel internațional. În ultimii ani, trupa a reușit să se impună pe scena muzicală internațională. În ultimul turneu din Brazilia, TJQ și-a prezentat cu mare succes concertul pentru cvartet și orchestră simfonică.

 

https://www.youtube.com/watch?v=STJtDQN00eg

 

„Synphonic Piazzolla" cel mai recent proiect al cvartetului, a avut premiera în 2021 împreună cu Orchestra Filarmonică din Nis Serbia. În prezent grupul lucrează la o versiune pentru orchestra de cameră care se va prezenta la sfârșitul anului 2022. Proiectul „Synphonic Piazzolla" este o fuziune muzicală unică de tango și jazz, o călătorie fascinantă de la originile tango-ului tradițional la propunerile inovatoare ale muzicii lui Astor Piazzolla. Contrastul izbitor dintre „milongas" vibrante și jucăușe, romanticele „tango-valsuri" și muzica electrizantă a lui Piazzola nu vor lăsa pe nimeni din public indiferent.

 

https://www.youtube.com/watch?v=awiVs1fjNQw

 

Bilete online presale (30 lei) se pot achiziționa de pe Iabilet. Accesul în seara concertului va fi 40 lei. Rezervări și detalii pe Facebook.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006102 (s)