News Flash:

Scapa de paraziti si excesul de greutate cu doua ingrediente

27 Mai 2016
34105 Vizualizari | 0 Comentarii
parazit2
Ai mereu pofta de ceva dulce si te ingrijoreaza? Ei bine, nu esti singura. V-ati intrebat vreodata de ce unii oameni au o pofta cronica de dulce? Ar putea fidependenta, dar s-ar putea sa fie si altceva, ca de exemplu, stresul sau parazitii

Consumul excesiv de zahar
 contribuie la acumularea de mucus in exces in organismExcesul de mucus este o baza excelenta pentru bacterii si fungi, oferind conditii excelente pentru multiplicare si reproducere. Parazitii prospera si ei de pe urma excesului de mucus si-ti fura energia. Ceea ce este chiar mai rau, cu cat ai mai multa grasime, cu atat o duc mai bine si parazitii. 

Daca esti in cautarea unui remediu impotriva parazitilor, natura iti vine in ajutor cu doua ingrediente simple, dar puternice: seminte organice de in si cuisoare. Ai nevoie de 100 g seminte de in si 10 g cuisoare.

Mod de preparare si administrare

Se macina ingredientele intr-o rasnita de cafea. Luati 2 linguri de pulbere in fiecare dimineata, timp de 3 zile. Puteti sa dizolati pulberea intr-un pahar cu apa calda, purificata. 

Fa o pauza de 3 zile si se repeta tratamentul. Intreaga procedura dureaza 30 de zile. Repetati tratamentul de cateva ori pe an pentru a tine parazitii departe.

dependenta stresul parazitii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)