News Flash:

SCANDALOS! Ce salarii aveau Bellu si Bitang in calitate de antrenori coordonatori la lotul de gimnastica, fara a veni la serviciu!

3 Mai 2016
1907 Vizualizari | 0 Comentarii
bellu si bitang
Desi sunt cei mai de succes antrenori din istoria sportului romanesc, Octavian Bellu si Mariana Bitang incep sa fie si contestati, mai ales dupa necalificarea echipei feminine de gimnastica la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, o premiera nefasta a disciplinei.
Octavian Bellu si Mariana Bitang au intrat destul de putin in sala de gimnastica in ultimii patru ani, desi in permanenta au activat, in actele Federatiei Romane de Gimnastica, ca fiind antrenorii-coordonatori ai lotului feminin. Cel putin asta afirma Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, care a pus mana pe anumite documente contabile ale federatiei, ce atesta ca Bellu si Bitang au incasat cate 7.200 de lei pe luna. Spre deosebire de cei doi, restul membrilor din staff au fost remunerati modest, dupa cum urmeaza: Lucian Sandu, Lacramioara Moldovan, Cristian Moldovan, Adela Popa (antrenori) – cate 1.577 lei pe luna, Ioan Coroiu (antrenor) – 1.170 lei, Maria Fumea si Mariana Mezei (coregrafe) – cate 666 lei, Mihaela Beldie (medic) – 820 lei, respectiv Toma Vasilescu (kinetoterapeut) si Florin Astefanei (maseur) – cate 585 lei. “Ia iesi public, domnule Stoica, si zi-ne: Oare voluntar au incasat lunar coordonatorii lotului olimpic, incepand din 27 decembrie 2012 , antrenor principal Bellu – 7.200 lei / luna si antrenor principal Bitang – 7.200 lei / luna ,ca sa termine un lot intreg de 19 gimnaste? Asa leafa si nici sa nu vii la serviciu, asa o scrie in fisa postului? Ce e asta? Dreptate pana la capat! Lefuri de 7.200 lei / luna, ca sa va bateti joc de 19 gimnaste?!”, a tunat Silvana Peng, cea care a depus o plangere la Directia Nationala Anticoruptie, ea sustinand ca Asianei i-a fost “furata” o buna parte din indemnizatie pe parcursul celor trei ani in care a fost in lot. 
sursa: Adevarul.ro

octavian bellu mariana bitang jocurile olimpice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005862 (s)