News Flash:

Sase migranti din Irak si Iran, opriti la frontiera cu Serbia

20 Octombrie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Sase cetateni din Iran si Irak, printre care si un minor de 3 ani, care intentionau sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen, au fost depistati miercuri la granita cu Serbia de politistii de frontiera Oravita, au informat joi reprezentantii Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF). 
"Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita - ITPF Timisoara, in cooperare cu lucratori din cadrul Postului de Politie Ciuchici au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe raza localitatii de frontiera Ciuchici, sase cetateni straini care se deplasau spre interiorul tarii. Persoanele in cauza, care nu isi justificau prezenta in zona, au fost duse la sediul Politiei de Frontiera Oravita pentru cercetari", se arata intr-un comunicat remis joi AGERPRES de catre IGPF. 
Dupa verificarile preliminare, s-a stabilit ca persoanele straine sunt trei cetateni din Irak si trei din Iran, dintre care un barbat, patru femei si un minor, cu varste cuprinse intre 3 si 34 de ani, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei. 
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si a punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005556 (s)