News Flash:

Santier amanat in Timisoara. Reactia primarului Robu

18 August 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Dupa ce s-au chinuit sa faca proiect si sa obtina avize de la Directia Judeteana pentru Cultura Timis, cei din conducerea Primariei Timisoara s-au razgandit si, cel putin pentru moment, nu mai largesc intersectia din Piata Marasti. Santierul a fost amanat, cel mai probabil pentru anul urmator.  
Va reamintim, zilele trecute, tion.ro scria ca Directia pentru Cultura a emis avizul pentru modificarea sensului giratoriu din Marasti. Sorin Predescu, seful directiei, ne spunea ca santierul poate incepe, insa doar sub supraveghere arheologica.
„Au inteles ca nu se poate fara proiect si, de indata ce l-au prezentat, a trecut prin comisii si a fost avizat. Acest aviz a fost emis insa cu supraveghere arheologica”, spunea directorul Directiei Judetene pentru Cultura Timis, pentru tion.ro, in urma cu trei zile.
Proaspat intors din concediu, primarul Nicolae Robu il contrazice insa si precizeaza ca, de fapt, avizul a fost dat cu conditia sa se faca „cercetare cu descarcare arheologica”, nu doar supraveghere. In aceste conditii, ne-a explicat edilul-sef, municipalitatea nu mai incepe niciun santier. Robu ar fi vrut sa creeze o banda suplimentara in intersectie.
„Predescu a declarat ca s-a dat supraveghere arheologica, lucru diseminat de toata presa, dar in realitate s-a dat cercetare cu descarcare, ceea ce e cu totul altceva. In conditiile cercetarii arheologice, nu vom incepe lucrarea in perioada imediata, pentru ca nu vrem sa riscam sa tinem cea mai importanta intersectie actuala blocata cu saptamanile, din respect pentru timisoreni”, a declarat, pentru tion.ro, primarul Nicolae Robu.

primariei timisoara sorin predescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005919 (s)