News Flash:

ACCIDENT GRAV intre Timisoara si Buzias

17 August 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd
Accident grav de circulatie, miercuri dupa-masa, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias. Doua autoturisme s-au ciocnit violent si doua persoane au ajuns la spital in stare grava. Unul dintre soferi a ramas incarcerat in urma impactului, scrie tion.ro.
Accidentul s-a produs langa localitatea Albina, comuna Mosnita Noua. Doua autoturisme, un BMW si un Peugeot, s-au ciocnit frontal. Impactul a fost violent iar in urma lui doua persoane, soferul Peugeot-ului si sotia sa, au fost ranite grav. Barbatul a fost scos de pompierii de la Descarcerare din masina distrusa.
„In urma impactutului, au rezultat 2 victime, o femeie de 65 ani, constienta, preluata de un echipaj SAJ si un barbat de 64 ani, constient, incarcerat. Victimele au fost preluate de doua echipaje SAJ si transportate la spital. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, 1 ofiter si 7 subofiteri din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri din Timisoara”, transmit reprezentantii ISU Banat.

mosnita noua isu banat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006167 (s)