News Flash:

Sandra Bachici, dezvaluiri despre sarcina

27 Decembrie 2016
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
sandra si mutu
Adrian Mutu si mama viitorului lui baietel, Sandra Bachici, traiesc o frumoasa poveste de dragoste care va fi incununata cu venirea pe lume a micutului. Bruneta a marturisit ca este o graviduta norocoasa pentru ca are o sarcina usoara, iar kilogramele se tin departe de ea.

 

Adrian Mutu si Sandra au inceput numaratoarea inversa pana la venirea pe lume a baietelului lor. Fotomodelul este extrem de fericit pentru ca are parte de o sarcina usoara, fara greturi sau alte simptome specifice gravidelor. Mai mult decat atat, Sandra a marturisit ca nici pentru silueta nu are de ce sa-si faca probleme pentru ca nu a luat in greutate decat 2,5 kg. Cat despre nasterea micutului ”Briliant”, tanara mamica a spus ca il va aduce pe lume prin cezariana si ca nu a luat in calcul nasterea naturala nici macar o secunda.

 „Sarcina evolueaza extraordinar, sunt extrem de fericita si recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am stiut ce inseamna greturile, imi sunt straine simptomele cu care se confrunta majoritatea gravidelor. Nici nu am luat in calcul nasterea naturala, sper sa fie decizia corecta si sa ma refac cat mai repede posibil. Nici nu am luat in calcul nasterea naturala, sper sa fie decizia corecta si sa ma refac cat mai repede posibil”, a declarat Sandra Bachici pentru revista Viva!.

adrian mutu sandra bachici graviduta sarcina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004870 (s)