News Flash:

Spectacol stradal de exceptie la Resita: Drumul Fecioarei Maria prin Betleem

25 Decembrie 2016
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
spectacol resita
Teatrul de Vest din Resita a organizat, vineri, pentru al doilea an consecutiv, in parteneriat cu Primaria Resita si Crucea Rosie Caras-Severin, un spectacol stradal intitulat 'Drumul Fecioarei Maria prin Betleem'. 
'Mergem pe arterele principale ale municipiului, ocazie cu care impartim dulciuri si alte cadouri pentru copii. Este o rasplata a noastra, a celor care slujim in Teatrul de Vest din Resita pentru toti copiii, care sunt si spectatorii nostri fideli si sa anuntam si noi, in felul nostru, artistic, nasterea Mantuitorului nostru, Iisus Hristos. De asemenea, in acest fel le uram spectatorilor nostri sarbatori binecuvantate. Sa dea Dumnezeu ca anul care vine sa-i gaseasca sanatosi, alaturi de familie, de prieteni, iar din ianuarie ii asteptam la teatru, sa se bucure impreuna cu noi, la spectacolele pe care le pregatim', a declarat Dan Mirea, directorul artistic al Teatrului de Vest din Resita. 
De spectacol, dar si de dulciurile primite s-au bucurat atat copiii, cat si oamenii mari, care s-au aratat incantati de costume, dar si de faptul ca au putut sa admire pelerinajul care a avut-o in frunte pe Fecioara Maria calare pe un magarus condus de Sfantul Iosif. Acestia au fost urmati de un alai de personaje biblice, de Magii de la Rasarit, de imparati, regi si regine, printese si mari preoti. 
Alaiul s-a deplasat pe traseul Cinematograful Dacia - centrul civic al municipiului Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)