News Flash:

S-a maritat cu un BOGATAS BATRAN, credea ca a dat lovitura dar de cand a aflat CINE E barbatul e DISPERATA, nu isi poate reveni din soc. Totusi, decizia lor ii poate dezgusta pe multi…

7 Iunie 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta2
O tanara femeie a crezut ca a dat lovitura, dupa ce s-a casatorit cu un milionar batran. Insa, surpriza! La trei luni de la nunta, a facut o descoperire socanta. Barbatul visurilor ei era, de fapt, bunicul ei biologic.
Dragostea le invinge pe toate? Ei asa cred, dar relatia lor este una extrem de ciudata. Femeia in varsta de 24 de ani, care doreste sa ramana sub protectia anonimatului, s-a maritat cu un bogatas de 68 de ani, in urma cu doar trei luni. A fost socata cand s-a uitat in albume foto ale familiei noului ei sot. A gasit o poza in care aparea chiar tatal ei, pe care milionarul l-a parasit cand era mic.
Cei doi soti habar nu aveau ca sunt rude. Au inceput sa vorbeasca pe un site de matrimoniale, apoi s-au intalnit si au facut foarte repede pasul cel mare, potrivit Mirror. Tanara a simtit un sentiment de disperare si nu si-a putut reveni o vreme, dar bunicul, care ii este si sot a facut-o sa se linisteasca
In pofida descoperirii socante, cei doi nu vor sa se desparta. Barbatul sustine ca legatura dintre ei e si mai puternica acum si ca nimic nu le poate sta in cale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006071 (s)