News Flash:

S-a dat startul inscrierilor copiilor in CLASA ZERO

27 Februarie 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
clasa zero
Inscrierile in clasa zero au inceput luni, mai multi parinti mergand la unitatile scolare din Capitala pentru a depune actele. Cele mai cautate scoli sunt cele cu renume, astfel ca multi oameni isi fac vize de flotant pentru a reusi sa isi inscrie copilul la unitatea de invatamant dorita.
"Am ales aceasta scoala pentru ca este cea mai buna din sectorul 3 si pentru ca locuim chiar langa scoala, spre norocul nostru. A fost usor de inscris, urmeaza sa vedem daca este sau nu acceptata. Sunt parinti care vin cu vize de flotant si asa, clasele se aglomereaza. Au auzit ca este o scoala buna si viza de flotant este o portita sa se inscrie aici", a declarat un parinte, potrivit Mediafax.ro.
"Am venit sa vad exact ce acte ne trebuie si maine o sa venim cu dosarul. Speram sa mai prindem locuri. E o scoala buna si este primul copil pe care il inscriem, avem emotii. Fetita noastra este si ea foarte emotionata ca incepe scoala. De ea depinde totul daca invata, nu de parinti, nu de scoala", spune un alt parinte din sectorul 3 al Capitalei.
Multi parinti isi fac vize de flotant pentru a figura cu adresa pe raza scolii la care vor sa isi inscrie copilul, mail ales daca este o unitate de invatamant cu renume.

unitatile scolare capitala flotant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)