News Flash:

SCENE INCREDIBILE! BETIE la Steaua, in ziua unui meci crucial din Europa League! MM Stoica si antrenorul Reghecampf au facut-o lata la hotel, iar primul nu a mai ajuns la meci!

27 Februarie 2017
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
meme plange
Ratarea calificarii in primavara Europa League nu a fost o surpriza pentru cei de la FCSB. Daca suporterii au sperat pana in ultima clipa a meciului cu Villarreal ca vicecampioana poate bate pronosticurile si poate invinge echipa de pe locul 5 la acel moment in Primera Division, oamenii din interiorul clubului au avut asteptarile coborate de situatia grava de la nivelul staff-ului tehnic si administrativ. Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica sunt vazuti drept vinovati principali pentru campania europeana esuata, totul dupa un episod petrecut la Zurich, acolo unde FCSB a terminat la egalitate, 0-0, cu echipa din liga a doua a Elvetiei. Cei doi sunt protagonistii unui episod nepermis pentru un club de fotbal profesionist.
ProSport va prezinta in continuare un material jurnalistic documentat in ultimele luni pe baza marturiilor celor implicati, surselor de la FCSB si informatiilor primite de la hotelul la care echipa a fost cazata in Elvetia. Franturi din ceea ce s-a intamplat la Zurich au fost oferite ca parte a unei discutii pe care jurnalistul Decebal Radulescu a avut-o, la DigiSport, cu finantatorul Gigi Becali. Acesta din urma a fost intrebat de Radulescu daca stie ceva despre ”episodul Zurich”, iar acesta a replicat: ”Stiu ce s-a intamplat la Zurich si mi-e sa nu faca si jucatorii la fel. Pai au vazut la conducatori si zic sa isi faca si ei de cap. S-a intamplat ceva rusinos la Zurich, dar nu au fost jucatorii implicati”.
Urmeaza informatiile ProSport.
2 noiembrie 2016. FCSB se deplaseaza cu o cursa charter la Zurich, acolo unde joi, pe 3 noiembrie, urmeaza sa intalneasca pe FC Zurich. Teoretic, elvetienii sunt cea mai slab cotata echipa din grupa, iar meciul este unul foarte important pentru romani. FCSB era ultima in grupa cu doar 2 puncte fata de cele patru acumulate in acel moment de elvetieni si de Osmanlispor. Importanta jocului este evidentiata si de capitanul echipei, Mihai Pintilii: ”Daca vom castiga avem sanse mari sa ne calificam, daca nu, s-a cam terminat, sansele o sa fie foarte mici”. Delegatia ajunge la hotelul Crowne Plaza Zurich, stabiliment ales pentru ca se afla la circa 200 de metri de Letzigrund, stadionul pe care urmeaza sa se joace meciul. Intervin sursele ProSport prezente la fata locului: ”Laurentiu Reghecampf a ajuns la hotel si a cerut sa aiba la dispozitie doua camere. A motivat ca va fuma in camera in care va sta, ca va trebui sa tina geamurile deschise si ca nu va putea dormi tot acolo. Cererea i-a fost acceptata”. Din informatiile noastre, antrenorului Stelei i-au fost repartizate camerele 2047 si 2049, una langa cealalta, intr-o aripa a hotelului in care a fost limitat accesul turistilor din Romania si a presei din tara. Una dintre cartelele de intrare in camerele lui Reghecampf a ramas la soferul antrenorului. Laurentiu Reghecampf a iesit din camera, pe durata zilei de miercuri, doar pentru actiunile oficiale. A participat la conferinta de presa, apoi la antrenamentul oficial. Intors la hotel, Reghecampf s-a retras in camera fara sa mai interactioneze cu fotbalistii lui. 
Betia din restaurantul hotelului. Mihai Stoica s-a culcat, nu a mai ajuns la meci
3 noiembrie 2016. Joi, ziua meciului ce poate decide calificarea FCSB in primavara Europa League, obiectiv care ar aduce cateva milioane de euro in conturile clubului. Delegatia FCSB iese din hotel pentru traditionala plimbare, apoi toti se intorc la hotel. Jucatorii intra in camere, la odihna, insa Laurentiu Reghecapf si Mihai Stoica nu. Continua alte surse ProSport: ”S-au retras intr-un salon de la parterul hotelului. Reghe, Meme si doi prieteni ai lui, iar acolo au inceput sa bea. Consumul de alcool a durat pana cu vreo ora inainte de plecarea la stadion, pentru meci. La un moment dat, din cauza faptului ca faceau galagie si ca au spart sticle si pahare, chelnerii au chemat un supervizor al hotelului. Atunci a fost un moment in care putea sa iasa rau, manangerul a decis sa evacueze toata echipa din hotel. S-au linistit apele pana la urma, a intervenit si bucatarul echipei ca sa ii calmeze, betia a fost oprita, insa Mihai Stoica era atat de beat incat nu a putut sa se duca la stadion, s-a dus in camera sa doarma. Reghecampf a rezistat mai bine si si-a facut programul normal, cu meci si conferinta”.
ProSport a verificat informatia si a constatat ca directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, nu a fost prezent pe banca echipei la meciul cu Zurich. Totul in conditiile in care acesta nu a ratat prezenta la nicio alta partida din grupe pana in acel moment si obisnuieste sa stea langa Laurentiu Reghecampf si la jocurile din intrecerea interna. Mai mult, antrenorul echipei s-a protejat cu ochelari de soare pe care i-a purtat si in interiorul hotelului, sustin sursele ProSport, pentru a ascunde urmele lasate de petrecere. Chiar si asa, mai multi dintre fotbalistii FCSB au observat situatia stanjenitoare si, dupa ce informatia cu privire la starea lui Mihai Stoica s-a raspandit, jucatorii au avut imaginea completa a dezastrului. Continuarea pe Prosport.ro

Aceleasi dezvaluiri socante si in gsp.ro

europa league
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006225 (s)