News Flash:

S-a dat drumul la circulatie pe Popa Sapca

14 Octombrie 2017
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
strada noua zona popa sapca

Lucrarea nu este încă gata complet, mai este de lucru preţ de câteva săptămâni până când va fi totul şnur, dar de vineri 13 octombrie se poate circula.

”Benzile de trafic auto sunt complet făcute, de la Punctele Cardinale până la Galeria 1 trecând prin noul sens giratoriu. Sunt 4 benzi date în folosinţă, dar chiar în apropierea pasajului, se reduce câte o bandă pe sens, pentru că acestea sunt necesare, ca spaţiu, pentru lucrările de la pereţi (armarea). Astfel, se circulă de la Punctele Cardinale pe 2 benzi pe Popa Şapcă spre Iulius Mall. În sens invers, se circulă de la noul sens giratoriu pe 2 benzi spre Punctele Cardinale.

Atenţie! Este turnat numai primul rând de asfalt, iar în dreptul gurilor de cămine (pentru utilităţi) sunt denivelări, stratul final se toarnă când nu mai este nimic de lucru pe şantier. Asta, ca avertisment, să nu existe comentarii că este luxrarea finalizată şi este cu denivelă!”, a anunţat vineri primarul Nicolae Robu.

Şi la pasajul Jiul lucrările sunt în linie dreaptă, sunt toate cele 5 benzi gata, dar mai trebuie circa o săptămână de vreme bună pentru consolidarea betonului. ziuadevest.ro


lucrarea circula trafic auto punctele cardinale nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005289 (s)