News Flash:

Rugaciunea lumanarilor aprinse face adevarate minuni in viata dumneavoastra

16 Martie 2018
2401 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune lumanari aprinse 640x375

Aveti o suferinta de care credeti ca nu veti mai putea scapa? Sanatatea a devenit din ce in ce mai precara?
Problemele se tin lant si nimic nu pare sa le rezolve? Aveti la dispozitie o rugaciune care daca va fi spusa cu toata inima si credinta, va face adevarate minuni: ritualul lumanarilor aprinse.

Aprindeti 40 de lumanari intr-o zi de vineri
Pentru ca rugaciunea sa aiba cel mai mare efect, e de preferat sa fie inceputa intr-o zi de vineri in care se tine post (de preferat post negru). Atentie! Rugaciunea se incepe seara, dar trebuie sa aveti grija sa o terminati inainte de miezul noptii. Aprindeti toate cele 40 de lumanari si pentru fiecare dintre ele, rostiti de patru ori Tatal nostru. In total de 160 de ori. Dupa ce lumanarile au ars, spuneti o singura data rugaciunea lumanarilor aprinse.

Inca 7 zile de post
Incepand cu a doua zi, veti tine post sapte zile, perioada in care, in fiecare zi veti aprinde 6 lumanari, rostind rugaciunea Tatal nostrum de patru ori pentru fiecare lumanare aprinsa. La final, veti spune din nou rugaciunea lumanarilor aprinse. Ulterior, timp de 6 saptamani, aprindeti o lumanare in fiecare miercuri si vineri, in aceste zile tinand si post. Resturile lumanarilor se strang si se duc la biserica. Se spune ca rugaciunea trebuie data mai departe la 40 de persoane.

„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumanarea mea de repede, asa sa ma ajuti si Tu, impreuna cu Maica Precista si cu toti sfintii! Fa sa piara tot atat de repede toate farmecele, spurcaciunile, relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, sanatate la animalele domestice, sa fiu ferit de accidente si de rele intamplari, eu si casa mea, familia si colaboratorii mei.

Doamne, departeaza vrajmasii si imblanzeste-i. Da-mi o soarta buna si fa sa se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea.

Doamne, fereste casa mea de ura, invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii.

Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta. Ocroteste-mi parintii, fratii, surorile (se rostesc numele rudelor mentionate) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Lumineaza mintea si calea copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste pe toti cei de-un neam si de-o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si de copiii mei. (Se spun acum toate numele celor pentru care te rogi. )

Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, fa sa se implineasca rugaciunile noastre!

Doamne, ajuta-ne!
Doamne, iarta-ne!
Doamne, miluieste-ne!
Doamne, fie-Ti mila de noi!
Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006554 (s)