News Flash:

Cele trei zodii feminine ravnite de barbati, invidiate de femei

25 Aprilie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Exista femei care nu pot trece neobservate si ies castigatoare in orice situatie. Reusesc, fara sa-si propuna, sa fie adorate de barbati si invidiate de suratele lor. Horoscopul spune ca trei zodii feminine au capacitatea deplina de a starni astfel de reactii. Te numeri printre ele?

Numarul 1 – femeia Capricorn, se stie
Femeia nascuta in aceasta zodie este de o inteligenta sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultura generala bogata si este insetata de cunoastere. Gaseste cel mai rapid solutii pentru orice problema si reuseste sa impresioneze nu doar cu discutiile destepte pe care le poarta, ci si cu prezenta ei eleganta, desavarsita.
Si asta intrucat are grija intotdeauna cum se afisaza in public, e feminina si delicata. Este genul de femeie care reuseste sa imbine armonios forta intelectuala cu inteligenta, fiind invidiata de toata lumea.

Femeia Sagetator, o ”fiara neimblanzita”
Femeia Sagetator e naturala, e spontana, e vesela si are o eleganta provenita dintr-o forta neimblanzita. Arata bine din cap pana-n picioare si nu face mare lucru pentru asta. Multe femei din jur isi doresc sa aiba trasaturi fizice ca ale ei, insa de nivelul sau de inteligenta putini se pot apropia.
E agera la minte, are o istetime rar intalnita. Ideile ei curg pe banda rulanta si gaseste solutii acolo unde altii nu vad nicio iesire. Si nu doar ca este desteapta, dar este si feminina si emana o senzualitate pura.

Femeia Varsator, un farmec neintrecut
Femeia Varsator are un sarm aparte. Te cucereste din start cu simtul umorului pe care il manifesta in tot ceea ce face, cu bucuria ei de viata, cu altruismul sau, cu misterul pe care il imprastie in jur. Este ambitioasa si reuseste tot ce isi propune. Aparitia sa este ravasitoare si nu va fi usor uitata.

E delicata, frumoasa si feminina, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusetea sa angelica si cu inteligenta sclipitoare de care da dovada reuseste sa manipuleze pe oricine.


horoscopul varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005853 (s)