News Flash:

Rugaciune catre Dumnezeu pentru dobandirea rabdarii… De mare ajutor in momente de cumpana!

23 Aprilie 2018
889 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune

Rugaciune catre Dumnezeu – Potrivit sfintilor parinti, fiecare dintre noi are o cruce de dus, pe care trebuie sa o poarte cu blandete si multa rabdare.


Rugaciune catre Dumnezeu – Iata ce rugaciune trebuie sa spuneti pentru a dobandi rabdare.
De mare ajutor in momentele de cumpana…

“Doamne, Dumnezeul nostru, Care ai rabdat prigonirile, batjocurile si chiar moartea pe cruce pentru mantuirea noastra, Cel ce ai spus ca “prin rabdarea voastra veti dobandi sufletele voastre”, arata-mi mie, pacatosului, milele Tale cele bogate si daruieste-mi duhul rabdarii, ca sufletul meu cel incercat sa dobandeasca alinare.

Vezi deznadejdea care ma ispiteste, vezi incercarea prin care trec si ajuta-ma sa ies din ea curatit de pacate si pregatit sa-Ti slujesc in toate zilele vietii mele, si sa slavesc Numele Tau cel sfant, cantand impreuna cu toti ingerii si sfintii: Aliluia!
Domnul este luminarea mea si Mantuitorul meu, de cine ma voi teme? Domnul este sprijinitorul vietii mele, de cine ma voi infricosa? Iubi-Te-voi, Doamne, vartutea mea! Domnul este in tarirea mea si scaparea mea si izbavitorul meu. Domnul este ajutorul meu si voi nadajdui intru El: Aparatorul meu si puterea mantuirii mele si sprijinitorul meu.

Secretele.com
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005432 (s)