News Flash:

Cum va fi VREMEA de 1 Mai 2018. Meteorologii anunta ce sanse sunt ca pe LITORAL sa ploua

22 Aprilie 2018
845 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta vreme frumoasa in minivacanta de 1 Mai, dar si instabilitate atmosferica. Pe litoral se anunta temperaturi ridicate.
Temperaturile ridicate anuntate de meteorologi pentru saptamana viitoare se vor mentine in general si pe timpul minivacantei de 1 Mai. La nivelul teritoriului, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor atinge 28-29 de grade.

"In momentul de fata nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacatei de 1 mai, ce putem spune ca ramane in continuare o vreme mai calda decat in mod obisnuit in acesta perioada cu probabilitate pentru averse si descarcari electrice, averse de vara, pe intervale scurte de timp, in mare parte din tara, dar zonele mai expuse ar fi cele intracarpatice si zona de munte", a declarat pentru MEDIAFAX, Oana Paduraru, meteorolog de serviciu ANM.

Meteorologii anunta pe Litoral vreme frumoasa iar in conditiile unor temperaturi ridicate exista posibilitatea ca si temperatura apei marii sa depasesca 15 grade.
"Pe Litoral se anunta o vreme calda, iar sansele de ploaie sunt destul de reduse", informeaza ANM.


instabilitate atmosferica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005734 (s)