News Flash:

Miraculosul leac natural care curata rinichii, intestinele, dezinfecteaza caile urinare si este ideal pentru plamani

3 Martie 2016
47135 Vizualizari | 0 Comentarii
leac miracol
Preotii egipteni foloseau acest amestec simplu pentru a-si revitaliza organismul si a se tine departe de o multitudine de boli. Pentru prepararea leacului aveti nevoie de patru lamai mari, coapte bine, cu coaja subtire si trei capatani deusturoi. Lamaile se vor stoarce bine intr-un vas de sticla sau intr-un borcan. Coaja si pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt vas. Capatanile de usturoi se curata, iar cateii se zdrobesc ca pentru mujdei.

Zeama lamailor, cojile si pulpa maruntita se pun intr-o oala emailata impreuna cu mujdeiul de usturoi. Dupa ce s-au amestecat bine, se toarna in oala doi litri de apa fiarta si racita. Oala se leaga cu o bucata de tifon impaturit in doua si se tine in frigider trei zile. Dupa cele 72 de ore, continutul se strecoara prin patru straturi de tifon si se pune in doua sticle de cate un litru inchise etans. Acest medicament natural 100% se va tine doar in frigider.
Se administreaza timp de cinci zile, de cate patru ori pe zi, cate 50 de ml cu 30 de minute inainte de masa. Apoi se face pauza timp de zece zile, dupa care procedura se repeta. Cura dureaza cinci luni, dupa care se face pauza timp de doua luni.

Acest leac are rolul de a preveni orice raceala. Nu trebuie sa fii neaparat bolnav ca sa folosesti aceasta licoare. Oricine dintre noi o poate lua, fie ca e sanatos sau bolnav. 

Acesta este un remediu universal deoarece vindeca aproape toate afectiunile tractului gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare. De asemenea, preparatul curata rinichii, dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima dupa infarctul de miocard, grabeste rebsorbtia cicatricelor postoperatorii. Leacul curata intestinul subtire, inlatura avitaminozele si constipatiile, este ideal pentru tuberculoza.

 


amestec boli lamai coaja usturoi mujdei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006350 (s)