News Flash:

Roxana Dobre, mamica pentru a doua oara! Iubita lui Florin Salam a ajuns la maternitate

23 Decembrie 2016
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam si roxana
Roxana Dobre va deveni in scurt timp mamica pentru a doua oara. Si ea si Florin Salam asteptau de ceva timp momentul cel mare si acesta se pare ca a venit.
Roxana Dobre a ajuns, astazi, la o clinica privata din Bucuresti, acolo unde o va aduce pe lume pe fetita sa, cea care va purta numele de Rania. Florin Salam este alaturi de iubita sa si, in scurt timp, cei doi isi vor tine copilul in brate.
Cei doi au fost surprinsi chiar in momentul in care intrau in clinica. Ambii au ales sa poarte haine de culoare inchisa, negre, si si-au ascuns ochii in spatele ochelarilor de soare. Amandoi zambesc si sunt destul de linistiti. Roxana Dobre tinea in mana cateva acte sau rezultate ale analizelor.
Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, bruneta a vorbit despre sarcina, despre emotiile pentru nastere, dar si despre relatia cu cel caruia urmeaza sa ii aduca pe lume al doilea copil.
Florin Salam a fost plecat in America, iar acesta s-a intors de urgenta pentru ca iubita sa sa nasca. Acesta spunea ca se retrage din cauza amenintarilor.
Se iubesc de doi ani
Florin Salam si Roxana Dobre s-au cunoscut in vara anului 2014, intr-un club din Bucuresti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relatia lor a devenit stabila, dupa ce cantaretul de manele s-a ocupat de funeraliile tatalui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, anul trecut, pe 3 septembrie, prin cezariana, o fetita sanatoasa care a primit numele de Jacqueline Maria. Acum insa, cei doi asteapta cu nerabdare aparitia celui de-al doilea copil al cuplului. De-a lungul timpului, chiar daca cei doi se iubesc la nebunie, intre Roxana Dobre si Florin Salam au tot aparut probleme. De cele mai multe ori, se pare ca intre ei ar fi intervenit infidelitatea manelistului, surprins in nenumarate ocazii in ipostaze extrem de apropiate de alte femei. Cu toate acestea, probabil, el a convins-o pe Roxana ca restul domnisoarelor nu au insemnat nimic pentru el, iar acum cei doi se vor casatori.Cea de-a doua fetita a Roxanei Dobre cu Florin Salam va primi numele Rania.

roxana dobre mamica florin salam clinica fetita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005234 (s)