News Flash:

Erau IN VACANTA cand au gasit IN NAMOL un fel de TEAVA ALBA URIASA cu capetele acoperite. Cand s-au UITAT INAUNTRU s-au ALBIT LA FATA... Uite cum arata DE APROAPE ce A IESIT de acolo

31 Iulie 2017
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
namol
Aceasta bestie ciudata de 1,5 m. i-a uimit pe oamenii de stiinta inca de cand carapacea ei a fost gasita in anii 1800, ea a fost descrisa memorabil ca fiind un ,,vierme SF-HORROR”, carapacea ei seamana cu o teava sau cu un fel de trompa de elefant ciudata. Se pare ca vietatea traieste inauntru.
Oamenii de stiinta spun ca acest monstru cilindric se hraneste cu gaze toxice produse de lemnul care putrezeste. Uriasele ,,locuinte” care seamana putin cu niste oua alungite, au fost pentru prima data documentate de catre oamenii de stiinta in secolul al XVIII-lea, dar continutul lor nu a fost vazut niciodata, pana acum…
Daniel Distel, profesor si cercetator, a declarat: ,,Carapacele sunt foarte comune, dar pana acum nu am avut niciodata acces la vietatea care locuieste in ele. Numele stiintific al acestui vierme-larva este Kuphus polythalamia si foloseste gaze toxice din mlastini pentru a supravietui”, scrie poatenustiai.ro.
Cel pe care il puteti observa mai indeaproape in materialul video de mai jos a fost gasit in ceea ce a fost descris ca fiind ,,un loc destul de imputit intr-o mlastina din Philipine, unde aceste tipuri de carapace erau plantate precum morcovii in namolul bogat in sulf”, conform The Sun.
Se pare ca inauntrul viermelui exista o bacterie care aduna sulful produs de namol si il transforma in carbon. Iata cum arata gura viermelui (stati linistiti, se hraneste cu gaze, nu cu carne umana…):
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005987 (s)