News Flash:

Rezultate Titularizare 2018: Notele obtinute de profesori la examen au fost AFISATE. Urmeaza doua zile de contestatii

17 Iulie 2018
935 Vizualizari | 0 Comentarii
titularizare

Rezultatele examenului de titularizare au fost afisate, marti, la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestatiile se depun la sediile inspectoratelor scolare judetene pe 17 iulie si 18 iulie, rezultatele finale urmand a fi publicate pe 24 iulie.
Cei peste 31.000 de candidati inscrisi la concursului national de ocupare a posturilor didactice vacante in invatamantul preuniversitar au aflat rezultatele marti. Acestea au fost afisate la sediile inspectoratelor scolare judetene, dar si pe site-ul titularizare.edu.ro.

De asemenea, tot marti se depun contestatiile la sediile inspectoratelor scolare judetene, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, dar pot fi depuse si miercuri, pana la ora 15:00.

Rezultatele finale vor fi facute publice pe 24 iulie.
In 2017, rata de promovare a examenului de titularizare a fost de 47,63%.

Peste 31.000 de candidati au sustinut, saptamana trecuta, proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didactice vacante in invatamantul preuniversitar.

La nivel national sunt disponibile peste 4.500 de posturi pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt in mediul urban si 1.148 in mediul rural.

“Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata vizeaza urmatoarele discipline/specializari: educatori/profesori pentru invatamant prescolar in limba romana (1.094), invatatori/profesori pentru invatamant primar in limba romana (882), muzica instrumentala (274) si educatie fizica si sport (287)”, arata Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeteminata se realizeaza in sedinte publice organizate de inspectoratele scolare in data de 26 iulie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006494 (s)