News Flash:

Retete care ne ajuta sa eliminam toxinele din colon

4 Ianuarie 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
toxine colon

Sanatatea este cea mai importanta! Fiecare dintre noi trebuie sa aiba grija de sanatate, iar astazi ne vom concentra pe ingrijirea colonului. De ce este atat de important colonul? Acolo se aduna o multime de toxine, pe care noi trebuie sa le eliminam!

Ce se intampla daca nu le eliminam? Ei bine, organismul nostru va avea parte de constipatie neplacuta sau de inflamatii, iar acestea pot duce la alte boli grave, daca nu sunt tratate. Haide sa afli si tu cum poti sa elimini toxinele cu aceste retete naturale si delicioase! Alimentele sunt bogate in fibre si trebuie incluse in dieta ta zilnica! Sa vedem despre ce este vorba!

1. Apa de seminte de in este foarte sanatoasa!
Stim cu totii ca apa de seminte de in ne ajuta sa pierdem in greutate. Ceea ce nu multi stiu este faptul ca aceasta apa este foarte buna si pentru a mentine sanatatea colonului deoarece contine acizi grasi omega-3, dar si fibre. Cum o putem folosi?Aveti nevoie de:
2 linguri de seminte de in;
o cana de apa;
Tot ce trebuie sa faci este sa pui semintele de in in cana cu apa si sa lasi preparatul peste noapte, la temperatura camerei. In dimineata urmatoare, strecoara semintele si bea apa, inainte de a manca. Pe langa faptul ca aceasta reteta ne ajuta sa pierdem in greutate, ea este foarte buna si pentru colonul si sanatatea acestuia!

2. Sucul de mere – Sanatos si delicios!
La fel cum avem grija ca in casa sa existe astfel de purificatoare de aer pentru ca noi sa respiram un aer curat, asa si organismul are nevoie sa digere mancare sanatoasa! Filtreaza si tu bacteriile folosind astfel de umidificatoare si ai grija de colon consumand reteta de mai jos. Nu uita ca sanatatea ta si a familiei tale este cea mai importanta!

Ingrediente:
3 mere proaspete;
jumatate de cana de apa;
Cum preparam sucul?
Taie merele, apoi foloseste-te de un robot de bucatarie pentru a le transforma in suc. Nu uita sa adaugi in robot si jumatatea de cana de apa. Poti sa consumi sucul ori de cate ori simti nevoia! Aceste este sanatos si delicios!

3. Pentru colon inflamat, consuma banane si iaurt grecesc!
Daca ai colonul inflamat, consuma aceasta reteta inainte de micul dejun, de 4 ori pe saptamana!
Cum se prepara?
Ai nevoie de:
1 banana coapta;
1 iaurt grecesc;

Foloseste-te de robotul de bucatarie pentru a prepara un smoothie deliciosfolosind aceste doua ingrediente! Va veti indragosti de acest preparat!

preluat de pe ideipentrucasa


sanatatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005727 (s)