News Flash:

Reteta unui calugar care chiar da rezultate daca e aplicata corect - Ce sa faci ca sa traiesti mai mult

24 Ianuarie 2018
768 Vizualizari | 0 Comentarii
bucurie

Medicina japoneza se bazeaza foart mult si pe aceasta metoda incredibila din medicina alternativa. Se crede ca fiecare deget de la mana este relationat cu doua organe din corp si ca in doar cinci minute poti vindeca afectiuni grave.

Aceasta metoda antica de vindecare poarta numele de Jin Shin Jyutsu si echilibreaza emotiilor prin stimularea anumitor puncte de pe mana. Aceasta forma de vindecare se bazeaza pe credinta ca fiecare deget este capabil sa mentina un echilbiru in energia corporala si sa duca la vindecarea fizica si psihica.

Citeste si S-a gasit solutia: ce sa faci ca sa nu iti mai inghete picioarele iarna - Asa se rezolva o problema pe care multe femei o au

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici presiune timp de 3-5 minute pe degetul responsabil.

Degetul mare
Organe: splina si stomac
Emotii: depresie, anxietate
Simptome fizice: dureri de cap, probleme ale pielii, nervozitate, dureri de stomac

Degetul aratator
Organe: rinichi, vezica urinara
Emotii: confuzite, frica
Simptome fizice: probleme cu digestia, durere musculara, dureri de dinti, dureri de spate.

Degetul mijlociu
Organe: ficat
Emotii: iritabilutate, furie
Simptome fizice: probleme cu circulatia, dureri de cap, oboseala, dureri menstruale, migrene.

Degetul inelar
Organe: plamani, intestinul gros
Emotii: frica, pesimism, tristete

Emotii fizice: probleme ale pielii, probleme digestive, astm, probleme cu respiratia.

Degetul mic
Organe: inima, intestinul subtire
Emotii: anxietate, nervozitate, lipsa de increder
Simptome fizice: boli de inima, dureri de oase, durere de gat.

Te doare cumplit stomacul? Maseaza-ti zona dintre degetul mare si cel aratator si durerile se vor atenua. Prin reflexoterapie poti preveni si trata mai multe afectiuni, printre care obezitatea.

Suferi de migrene,insotite de stari de greata? Daca masezi anumite zone din palma poti sa scapi in cateva minute de disconfort. Studiile au dovedit ca masajul mainilor accelereaza vindecarea si diminueaza durerile. Acest gen de terapie se bazeaza pe un principiu simplu:fiecare organ din corp corespunde unui anumit punct din palma.
Stimulata, fiecare zona duce la cresterea capacitatii organismului de vindecare si de reechilibrare. Masajul la maini ajuta in cel putin 10 alte afectiuni:dischinezie biliara,sindrom premenstrual,tulburari de menopauza, infertilitate, disfunctii erectile, migrena, reumatism, oboseala cronica, insomnie, depresie.

Dar cum se face mai exact? Daca iti masezi palma dreapta,vei „atinge“ organele corpului si regiunile care dor din partea dreapta. Acelasi lucru si pentru partea stanga. Spre exemplu,ca sa scapi de junghiurile cardiace, maseaza usor zona din palma care corespunde inimii.

Ghideaza-te dupa schema cu punctele reflexogene

Cum faci corect masajul
De regula, masajul se incepe de la mana dreapta ,respectiv de la mana stanga pentru stangaci. Fa miscari circulare in mijlocul palmei cu ajutorul degetului mare de la cealalta mana. Durata de masaj pentru fiecare zona este de 3 pana la 5 minute.

Degetele se maseaza cu miscari invers acelor de ceasornic de la baza pana sus,de la cel mai mic spre cel mai mare. Punctul de plecare este zona umerilor,care se gaseste la baza exterioara a degetului mic.

Dupa ce ai terminat cu degetele,revino spre mijlocul palmei si fa miscari circulare inverse decat la inceput. Acelasi lucru si pentru degetele care trebuie masate acum in sensul acelor de ceasornic. Stii ca ai efectuat corect masajulatunci cand pielea incepe sa aiba o culoare mai pala,iar zona solicitata a devenit mai sensibila.

Amelioreaza urmatoarele boli:

Gastrita si ulcer
Daca ai o criza de ulcer, fa-ti masaj la fiecare mana in zona stomacului timp de 5 minute si in zona duodenului,timp de 10 minute (gaseste zona cu pricina in schema).

Constipatie
Simptomele neplacutei si stanjenitoarei constipatii pot fi ameliorate prin miscari circulare tot in zona stomacului (5-10 la fiecare mana),coborand apoi spre zona intestin subtire si gros,in ordinea evacuarii (intestin subtire, colon ascendent, transvers, descendent, anus, rect).

Obezitate
Kilogramele in plus pot fi controlate prin masajul mainilor,cate 3-5 minute pe zi,la fiecare din zonele urmatoare:stomac,duoden,pancreas,intestin subtire si gros,hipofiza,tiroida.

preluat de pe girly si clickpentrufemei


constipatie obezitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006091 (s)