News Flash:

Cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor - Il ajuta mult pe cel care o rosteste

22 Ianuarie 2018
829 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor. Se rosteste in special atunci cand dorinta se refera la un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic sau de mare ar fi acesta.

Poti rosti aceasta rugaciune si in situatiile in care dorintele tale nu vizeaza un necaz. Daca dorintele iti sunt spre folos, ai incredere ca Dumnezeu ti le va asculta si ti le va indeplini. Pentru a rosti cea mai puternica si mai eficienta rugaciune de indeplinire a dorintelor trebuie sa stai in fata unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumanare sfintita in mana, si sa rostesti urmatoarea rugaciune:

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele. In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta). Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Dupa ce ai terminat de rostit aceasta rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, continua cu „Tatal nostru”, apoi cu rugaciunea „Bucura-te Marie, cea plina de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin.”

Citeste si Doua saptamani la rand o rugaciune din doar patru cuvinte

Rosteste aceasta succesiune de rugaciuni de 10 ori pe zi, timp de 9 marti, in fata unei icoane a Sfintei Fecioare, avand si o lumanare sfintita aprinsa.
Se spune ca rugaciunea pentru indeplinirea dorintelor este atat de puternica, incat dorinta se va realiza inca inainte de de a ajunge la cea de-a 9-a zi de marti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2107 (s) | 22 queries | Mysql time :0.044108 (s)