News Flash:

INCREDIBIL! Daniela Gyorfi, surprinsa in timp ce isi satisfacea iubitul!

28 Februarie 2017
3998 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniela Gyorfi0
Sexul oral nu mai este de mult un subiect tabu in zilele noastre. Majoritatea il practica, insa sunt putini cei care recunosc ca se bucura de placerea oferita de acesta. Ce faci insa cand esti persoana publica, iar inregistrari video sau fotografii cu tine in timp ce practici felatia sunt facute publice? Ai doua variante, fie recunosti, fie sustii sus si tare ca imaginile sunt o facatura.

Daniela Gyorfi, pozata in timp ce facea sex oral
In urma cu sase ani, numeroase fotografii in care cantareata ii facea sex oral unui barbat, a carui identitate nu a fost facuta publica, faceau deliciul presei. La vremea respectiva, Daniela a negat veridicitatea imaginilor, insa, ulterior, a spus ca fiecare persoana e libera sa faca ce doreste in dormitor.
Monica Gabor, filmata prin gaura cheii ii timp ce-l satisfacea pe Irinel
Fosta sotie a milionarului Irinel Columbeanu a fost surprinsa in timp ce-i facea sex oral partenerul de viata intr-un restaurant din Capitala. La vremea respectiva s-a analizat asemanarea dintre Irinel si barbatul ce aparea in film, ritmul in care se misca Monica, posibilitatea de a filma ceva pe gaura cheii si multe alte detalii care ar fi putut demonstra spusele celui care a filmat.
Pana la urma s-a ajuns la concluzia ca fie Moni si Iri au pus totul la cale de dragul publicitatii, fie filmul era trucat.
Natalia Mateut : „Sexul oral te face mai frumoasa”
Fiica fostului fotbalist Dorin Mateut practica felatia de fiecare data cand ajunge in dormitor cu iubitul ei. Mai mult, aceasta spune ca sexul oral este o delicatesa ce o ajuta sa se mentina frumoasa.

Andreea Tonciu: „Ii lovesc buricul lui Mitea cu fruntea in fiecare seara”
Modelul Andreea Tonciu crede ca reteta unei relatii fericite si de durata este o viata sexuala activa si picanta .Bruneta a recunoscut recent ca isi satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, in fiecare seara.
„Imi place sa-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea in fiecare seara”, a spus acaesta.
Rosse Marie Florescu, filmata de fostul iubit in timp ce-l satisfacea
Fosta balerina de la „Surprize, Surprize” a fost filmata de iubitul in timp ce-i facea sex oral, iar imaginile au ajuns in presa dupa ce relatia lor a luat sfarsit.
„Ma bucur ca am aparut pentru ca, in sfarsit, mi s-a luat o piatra de pe inima. Asteptam de doi ani de zile sa se intample asta, stateam mereu cu sufletul la gura… Este facut de fostul meu iubit, cu care am avut o relatie de circa 7 luni. Regret acum ca l-am cunoscut, dar nu stiu daca mai ajutaala ceva. Pana la urma nu cred ca am facut nimic rau, aveam o relatie si am facut ceea ce se face de regula in pat, cu persoana iubita”, spunea blonda la vremea respectiva.
Mariana Moculescu, sex oral pentru 500 de dolari

sexul oral daniela gyorfi monica gabor natalia mateu andreea tonciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007424 (s)