News Flash:

Restart de primăvară, la Iulius Town: petrecere retro, teatru de păpuși, târg de cadouri și invitație la restaurantele ce-ți aduc mapamondul aproape

3 Martie 2023
742 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Congress Hall Swing into Spring

Începutul primăverii este moment pentru refresh, iar Iulius Town Timișoara îți propune tot ce ai nevoie pentru un start inspirat, fashion, glam, healthy și fun. „Experiențe” este cuvântul weekend-ului și te poți bucura de ele alături de cei dragi, dând valoare timpului petrecut împreună și legând conexiuni. Iulius Congress Hall propune „Întoarcerea la Simplitate” și „Swing into Spring Party”.   

Iulius Congress Hall este locul în care, sâmbătă, pe 4 martie 2023, de la ora 16.00, descoperi „Swing into Spring” se instalează la Iulius Cogress Hall de la ora 20.00, prilej pentru a sărbători primăvara, femeia și, pur și simplu, o zi de weekend cu prietenii. Trupa Box Office a pregătit un concert cu ritmuri antrenante, care vor asezona un meniu irezistibil. Biletul costă 250 de lei, iar rezervările se pot face apelând 0760 027 785. Așadar, fie că îți inviți persoana dragă, fie îți aduni toți prietenii, „Swing into Spring” Party este locul în care poți sărbători primăvara în pași de dans.

Duminică, la Iulius Town Timișoara sunt sărbătorite cele mai importante femei din viața tuturor. Spectacolul „Mărțișor pentru mama” începe de la ora 12.30 și reunește mici artiști de la Palatul Copiilor Timișoara, Incubatorul de Arte, Generația Muzicii, Școala Ramona Iatan, Chromatik Art Sânnicolau Mare și Tip Top Club. Maratonul de cântece și dansuri oferite în dar femeilor se va desfășura în Atrium, fiind modul prin care cei mici își exprimă iubirea și spun cel mai sincer și artistic „Mulțumesc, mama!”.

Fiecare final de săptămână vine și cu invitație la teatru pentru copii. Duminică, de la ora 11.00, „Rățușca cea urâtă” își spune povestea în Atrium. Cu ajutorul marionetelor, spectatorii vor descoperi că aparențele nu sunt importante și că fiecare poate crește frumos și să devină ce-și dorește.

Luna femeilor este cu multe căutări de cadouri care să transmită mesaje de apreciere și emoție. Inspirație găsești în multitudinea de magazine din Iulius Town, în funcție de pasiunile și preferințele ei, de la fashion și makeup, până la bijuterii și beauty. Iar dacă vrei ceva special și unic, Târgul Ladies Expo poate fi o destinație. În perioada 4 – 8 martie, la etaj, în zona Octogon, poți alege de la expozanții cu măiestrie cadouri handmade și nenumărate accesorii care îi complimentează feminitatea.

Sesiunile de shopping se împletesc foarte bine cu arta, așa că te invităm, până pe 13 martie, la etaj, în zona Cărturești, să descoperi tablourile fermecătoare din cadrul expoziției „Captiv în corpul meu”, realizate de artista Cătălina Crainic, de la Asociația „Children’s Joy”.

Weekend-ul acesta este despre primăvară și despre feminitate, așa că un prânz împreună sau o seară relaxantă nu pot lipsi din planurile voastre. La Iulius Town găsești cea mai mare varietate de restaurante și bistrouri cu specific internațional în același loc din Timișoara, care se întrec în delicii preparate după rețete din bucătăriile lumii, atmosferă plăcută și ocazii de creat amintiri.

Galerie Foto

Iulius_Congress_Hall_Intoarcerea_la_simplitate
iulius cogress hall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006480 (s)