News Flash:

Credit firmă fără garanții - Tipuri de credite

9 Februarie 2023
878 Vizualizari | 0 Comentarii
credit firma fara garantii bzt

Există mai multe tipuri de împrumuturi disponibile pentru întreprinderi: capital general, capital de lucru, finanțarea facturilor, împrumuturi la termen, împrumuturi bazate pe active și credite reînnoibile. Fiecare dintre acestea are cerințe de eligibilitate și factori de risc diferiți. Care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră?

S-ar putea să știți ce credit firmă fără garanții este cel mai bun pentru dumneavoastră și că aveți nevoie de unul. Dar, atunci când vă confruntați cu sute de tipuri și creditori diferiți, poate fi dificil să știți ce tip de împrumut este cel mai bun pentru afacerea dumneavoastră.

Fiecare afacere are nevoie de finanțare pentru a începe și a continua să crească. Cu toate acestea, fiecare afacere are nevoi diferite. În funcție de cât de mulți bani aveți nevoie, de cât timp veți avea nevoie de ei și de alți factori, cea mai bună opțiune de finanțare va varia.

Împrumuturi de capital

Împrumuturile de capital sunt adesea acordate sub formă de finanțare prin capital propriu sau capital de risc. Ele sunt furnizate de obicei de investitori privați și pot fi o opțiune bună pentru companiile care doresc să rămână fără datorii, au un rating de credit ridicat sau nu au garanții. Aceste împrumuturi sunt considerate de risc ridicat, deoarece creditorul nu are nicio garanție, iar finanțarea prin capitaluri proprii nu este garantată, ca în cazul împrumuturilor bazate pe datorii. Atunci când contractați un împrumut de capital, împrumutați bani de la un investitor prin vânzarea unei părți din capitalul social al companiei dumneavoastră. Atunci când efectuați plățile aferente împrumutului, îl rambursați și pe investitor. Împrumuturile de capital sunt adesea acordate fără un termen stabilit, astfel încât nu veți avea o dată fixă la care trebuie să achitați împrumutul.

Credit firmă fără garanții bazat pe datorie

Împrumuturile pentru finanțare pe bază de datorie sunt cel mai frecvent acordate de bănci, cooperative de credit și alte instituții financiare. Ele sunt adesea furnizate sub forma unei linii de credit pentru afaceri sau a unui credit firmă fără garanții la termen. Împrumuturile bazate pe datorie vin cu o rată a dobânzii și un termen de rambursare stabilite. De asemenea, acestea pot fi însoțite de garanții, cum ar fi o proprietate sau un echipament de afaceri. Împrumuturile bazate pe datorii sunt mai riscante decât finanțarea prin capitaluri proprii, dar sunt și mai ușor de obținut. Împrumuturile de afaceri pentru finanțarea pe bază de datorie sunt adesea negarantate, ceea ce înseamnă că creditorul nu are nicio garanție și se bazează pe solvabilitatea împrumutatului. Dacă afacerea dvs. are un scor de credit bun, este posibil să puteți obține o rată a dobânzii mai mică decât întreprinderile cu un scor de credit mai mic.

Credit firmă fără garanții pentru fuziuni și achiziții

Aceste împrumuturi de credit pe firma pot fi acordate sub forma unei linii de credit sau a unui împrumut la termen. Ele sunt disponibile în mod obișnuit de la bănci și instituții financiare, deși investitorii privați și firmele cu capital de risc pot oferi și acest tip de finanțare. Aceste împrumuturi pot fi utilizate pentru a finanța fuziuni și achiziții, pentru a finanța capitalul de lucru, pentru a refinanța datoriile existente sau pentru orice alt motiv pentru care o întreprindere ar putea avea nevoie de un împrumut. Împrumuturile de afaceri pentru fuziuni și achiziții sunt adesea negarantate, ceea ce înseamnă că creditorul nu are garanții și se bazează pe solvabilitatea împrumutatului. Dacă ați achiziționat recent o altă companie, este posibil să puteți folosi ratingul de credit al companiei achiziționate pentru a vă califica pentru un împrumut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)