News Flash:

Remediu natural eficient pentru durerile de cap

7 Iulie 2018
648 Vizualizari | 0 Comentarii
durere

Cei care sufera de o durere de cap si doresc un remediu naturist pot apela cu incredere la valeriana cu miere de salcam, care ii va scapa de durere aproape imediat.

Pentru preparare aveti nevoie de o lingurita cu pulbere din radacina uscata de valeriana si o lingura cu miere de salcam, preferabil organica. Cele doua ingrediente se omogenizeaza si se consuma imediat.

Remediul este foarte eficient in cazul durerilor de cap, crizelor de nervi, agitatiei, insomniei (pe langa remediul amintit, se consuma seara si o cana cu infuzie din flori de tei, inainte de culcare).

Cat de periculos este sa stai 6 ore, zilnic, pe scaun

Valeriana este bogata in minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), in acizi grasi esentiali Omega 3, fibre si clorofila si are proprietati tonice, remineralizante, antioxidante, antiinfectioase, antiscorbutice, de purificare, dreneaza fluidele din organism, are proprietati laxative si diuretice, emoliente, racoritoare si usor cardiotonice.

Mierea de salcam contine un complex important de vitamine, printre care vitaminele A, C, K, D, complexul de vitamina B, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, siliciu, sulf, sodiu, potasiu, fosfor, saruri minerale, proteine, 12 aminoacizi (leucina, alanina, metionina etc.), zaharuri (fructoza, zaharoza, maltoza), acid pantotenic, acid nicotinic, acid folic, fermenti, enzime, antioxidanti, factori antibiotici si urme de polen. Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Calitatile acesteia se cunosc din Antichitate, fiind numita „hrana vie”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)