News Flash:

Remedii naturiste pentru steatoza hepatica

13 Iulie 2014
3624 Vizualizari | 0 Comentarii

Steatoza hepatica, sau cum se mai spune in popor  "ficat gras" este una dintre cele mai raspandite boli de ficat si consta dintr-un exces de grasime ce se depune in celulele hepatice si le face sa nu mai functioneze normal. Aceasta afectiune este reversibila si se poate trata printr-un regim de viata sanatos si prin consumul anumitor produse naturiste de la Calivita.


In steatoza hepatica se constata ficat marit, nedureros, cu marginea nemodificata si care este singurul semn clinic descoperit la ecografie. Steatoza hepatica poate fi insotita si de o splenomegalie (splina marita). Pofta de mancare este pastrata, apar doar unele fenomene dispeptice ca o consecinta a suferintei gastrice sau pancreatice concomitente. La microscop se observa hepatocite marite in volum, cu depunere de grasime. Probele hepatice sunt normale, uneori insa, in pusee, se constata un nivel crescut al activitatii serice a transaminazelor.


Tratament naturist in steatoza hepatica
Steatoza hepatica
 (ficat gras) fara complicatii este reversibila, de aceea este necesara o cura de menajare a ficatului. In steatoza hepatica de cauza alimentara, este interzis consumul de grasimi animale, carne grasa, iar in alimentatie bonavului de stetaoza trebuie sa predomine legume, fructe, fibre, uleiuri presate la rece, peste, cereale integrale, orez brun, ceai verde, ciuperci, alimente cu vitamina C. In cazul de steatoza hepatica de natura alcoolica, renuntarea la alcool face parte din tratament si conduce la regresiunea rapida a bolii. Este necesara mentinerea greutatii corporale in limite normale, iar in cazul fumatorilor sa se renunt la fumat.


Poate fi foarte util si eficient consumul de produse naturiste specifice pentruhipercolesterolemie, trigliceride crescute, steatoza hepatica. Unele produse naturiste sunt de un real ajutor in diabet, obezitate, hepatita, ciroza.


Produse naturiste CaliVita recomandate in steatoza hepaticaProdusul Cholestone este foarte eficient ca tratament naturist in: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, boli cardiovsculare, steatoza hepatica (ficat gras), litiaza biliara colesterolica. Se administreaza cate o tableta de Cholestone dimineata la pranz si seara timp de 2 luni.


Liver Aid este recomandat ca tratament naturist complex in afectiuni hepatice acute si cronice: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, convalescenta si sechele de hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, insuficienta hepatica, cancer hepatic, steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara, litiaza biliara colesterolica, tulburare metabolica hepatica prin consum de alcool, abuz de medicamente sau intoxicatii cu metale grele. Se administreaza cate 1-2 tablete de Liver Aid dimineata, la pranz si seara timp de 2 luni.
Ocean 21 contine si Aloe vera ce actioneaza profilactic si terapeutic, prin actiunea sa de detoxifiere a organismului la toate nivelele, de intarire a sistemului imun (stimuleaza functionarea limfocitelor T, crescand capacitatea de aparare a organismului), de stimulare a regenerarii celulare, a digestiei, a circulatiei sanguine si limfatice in: hipercolesterolemie, steatoza hepatica (ficat gras), hepatita, ciroza, pancreatita, dischinezie biliara, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, diabet etc. Se administreaza cate 2 linguri (aprox 30 ml) cu sirop Ocean 21 dimineata si seara timp de 2-3 luni.


Arginine Plus - Detoxifierea organismului este efectuata de catre ficat, daca insa acesta este afectat, toxinele se vor acumula in organism. Arginina reduce nivelul amoniacului din organism prin transformarea hepatica in uree, mai putin toxica si eliminata prin urina. Arginina folosita ca tratament naturist este un exceptional protector si regenerator hepatic si participa cu rezultate exceptionale in boli de ficat: hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica, steatoza hepatica (ficat gras), ciroza hepatica, cancer hepatic. Se administreaza cate 1-2 tablete de Arginine Plus dimineata, la pranz si seara timp de 2 luni.


steatoza hepatica ficat gras calivita marginea nemodificata ocean 21
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1053 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047624 (s)