News Flash:

Real Madrid si Bayern Munchen, primele echipe calificate in sferturile Ligii Campionilor

8 Martie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
napoli real
Bayern Munchen a reușit o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după două victorii cu același scor, 5-1, în fața formației engleze Arsenal Londra, a doua înregistrată marți seară, chiar pe ''Emirates Stadium''.

''Tunarii'' au facut o prima repriza buna si au condus cu 1-0, prin reusita lui Theo Walcott (20), fiind aproape si de al doilea gol, dar totul s-a naruit dupa pauza, cand Koscielny a fost eliminat, iar Bayern a profitat marcand de cinci ori, prin Robert Lewandowski (55 — penalty), Arjen Robben (68), Douglas Costa (78), Arturo Vidal (80, 85). 
Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a invins formatia italiana Napoli in deplasare, cu scorul de 3-1, la fel ca in prima mansa a optimilor competitiei.
Napoli a facut o prima repriza foarte buna si spera in calificare dupa golul marcat de belgianul Dries Mertens (24). 
Real Madrid a revenit dupa pauza si a decis soarta partidei in decurs de cinci minute, dupa doua cornere executate de Kroos si fructificate de Ramos (52, 57), chiar daca la al doilea Mertens a fost creditat cu autogol. Morata a incheiat conturile in finalul meciului (90+1).  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)