News Flash:

LIGA I: Se cunosc echipele calificate in play-off. Craiova, Dinamo si CFR Cluj au obtinut ultimele "bilete"

6 Martie 2017
844 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 12
CS Universitatea Craiova, CFR Cluj si Dinamo Bucuresti s-au calificat in play-off-ul Ligii I de fotbal, duminica seara, dupa victoriile obtinute in etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al competitiei.
CS Universitatea s-a impus cu 1-0, la Pitesti, in fata echipei Gaz Metan Medias, care era obligata sa castige pentru a juca in play-off.
Nicusor Bancu (62) a marcat singurul gol al partidei din Trivale, cu un sut superb in vinclu, din marginea careului. Ambele formatii si-au creat ocazii mari de gol, prin Andrei Ivan (58), respectiv Alexandru Buziuc (72). Buziuc a trimis mingea in bara transversala (82).
Succesul craiovenilor, venit dupa trei infrangeri consecutive, le asigura in mare masura calificarea in cupele europene.
Gaz Metan nu a obtinut nicio victorie in ultimele sase etape, pierzand patru meciuri.
CFR Cluj a dispus cu 1-0 de liderul FC Viitorul, prin golul marcat de Ciprian Deac (22). Echipa antrenata de Gheorghe Hagi a cerut un penalty in min. 24, cand Florinel Coman a fost faultat in careu de Deac.
CFR Cluj nu a pierdut in 2017, inregistrand un egal si patru victorii. FC Viitorul a pierdut ultimele doua deplasari, la Giurgiu si Cluj.
Dinamo s-a impus clar la Drobeta-Turnu Severin cu 2-0 in fata formatiei Pandurii Targu Jiu, prin golurile marcate de Adam Nemec (34) si Dan Nistor (85).
Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive in mandatul antrenorului Cosmin Contra, trei in campionat si una in Cupa Ligii. 
Pandurii nu a castigat de noua etape, in care a adunat doua puncte.
In play-off vor evolua echipele FC Viitorul, Steaua, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj, Dinamo, Astra Giurgiu, iar in play-out vor evolua Gaz Metan Medias, FC Botosani, FC Voluntari, CSM Poli Iasi, Concordia Chiajna, Pandurii, ACS Poli Timisoara, ASA Targu Mures. Punctele lor la finalul sezonului regulat se vor imparti la doi si, unde va fi cazul, se vor rotunji in plus.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007009 (s)