News Flash:

Reactia Simonei Halep dupa abandonul de la Sankt Petersburg

3 Februarie 2017
812 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca era riscant sa continue sa joace la Sankt Petersburg din cauza problemelor pe care le are la genunchiul stang, potrivit site-ului oficial al turneului WTA. 

''Sunt foarte dezamagita ca a trebuit sa ma retrag din sferturile de finala, azi, dar genunchiul meu nu este OK'', a declarat principala favorita a turneului dotat cu premii totale de 710.900 dolari. 

''Dupa ultimul meu meci am simtit o durere si cred ca era riscant sa continui sa joc aici. M-am simtit foarte bine la St. Petersburg Ladies Trophy. Am avut sansa de a vizita locuri faimoase ca Muzeul Faberge - care este uimitor. Orasul si turneul sunt frumoase si abia astept sa revin aici. Sa speram ca data viitoare voi fi sanatoasa si voi juca mai bine'', a mai spus Halep. 
Simona Halep s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, inaintea meciului din sferturile de finala, cu rusoaica Natalia Vihlianteva. Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ''accidentare la genunchi''.  Problemele medicale continua sa perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numarul patru mondial, care a fost eliminata in optimi la primul sau turneu din 2017, la Shenzhen, si a pierdut in primul tur la Australian Open, esecuri pe care le-a pus si pe seama faptului ca nu a evoluat la o capacitate fizica normala. 


La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct in turul a doilea, faza in care a invins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).  In aceste conditii, Simona Halep a devenit incerta pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 si 12 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in primul tur al Grupei Mondiale II.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)