News Flash:

REACTIA DURA a lui Ion Tiriac dupa ce Ilie Nastase a fost dat afara din arena. "Britanica trebuia sa piarda meciul daca a plecat de pe teren!"

23 Aprilie 2017
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Meciul dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta a fost intrerupt la scorul de 3-1 pentru romanca in setul al doilea, dupa incidente in care a fost implicat si Ilie Nastase. Capitanul echipei de FED Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost evacuat de pe teren dupa un conflict verbal cu arbitrul de scaun si cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Ion Tiriac a comentat si el iesirea lui Ilie Nastase si se ia de arbitru, care i-a cerut antrenorului nejucator al Romaniei sa iasa din arena, anunta gsp.ro.
"In momentul in care un jucator iese de pe teren din proprie vointa, pierde meciul! Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea? Nu stiu ce a spus domnul Nastase din tribuna, nici nu ma intereseaza pentru ca in momentul in care a parasit suprafata de joc nu mai era persoana oficiala! Ii ceri sa paraseasca banca, o face, dar cum isi permite un arbitru sa-l scoata din arena? Asa suntem noi, abia asteptam sa sarim pe ai nostri si le permitem strainilor sa faca ce vor la noi acasa!", a spus Tiriac conform TV Dolce.

sorana cirstea johanna konta ilie nastase fed cup romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)