News Flash:

SOC! Jurnalista care l-a facut pe "Firicel" sa-si insele nevasta a ramas insarcinata!

22 Aprilie 2017
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
ioana popescu
Ioana Popescu, jurnalista cu care actorul Toma Cuzin si-a inselat sotia, va deveni mamica.


In urma cu aproape un an si jumatate, paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini incredibile cu Firicel, celebru personaj dintr-un serial binecunoscut din Romania, inselandu-si sotia cu o bruneta sexy, despre care, ulterior, s-a aflat ca este jurnalista Ioana Popescu. La vremea respectiva, ca si astazi, actorul Toma Cuzin era casatorit si „oficial” fericit cu Cristina, iar Ioana era intr-o „pauza” de relatie cu Eduard, un roman care locuieste in Germania.

Dupa ce acest episod s-a consumat, atat la propriu cat si la figurat, Ioana a ales sa paraseasca Romania si sa se mute la Edi, cel care a anuntat-o inca din timpul scandalului ca o asteapta la el. Zilele trecute, Ioana a dat vestea cea mare: ea si-a anuntat prietenii din Romania ca urmeaza sa devina mamica. Cel putin, din punctul asta de vedere, Firicel poate sa stea linistit: Edi este tatal!


Sarcina Ioanei este in stadiu incipient, insa lucrurile par sa mearga foarte bine pentru ea. Jurnalista le-a marturisit apropiatilor ca a mai fost gravida, insa nu a reusit niciodata sa duca sarcina pana la bun sfarsit. De data aceasta, insa medicii au asigurat-o ca nu trebuie sa-si faca probleme, cel putin pentru moment.

Ioana nu stie inca ce sex va avea copilul, insa nu are vreo preferinta. Micutul va primi numele de Dan (daca este baiat) sau Dana (daca va fi fata). 

ioana popescu toma cuzin inselat mamica firicel bruneta jurnalista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008601 (s)