News Flash:

Razvan Burleanu candideaza la presedintia FRF

22 Noiembrie 2013
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Răzvan Burleanu, preşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România şi al Federaţiei Europene de Minifotbal, a decis să-şi depună candidatura preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, la alegerile care vor avea loc anul viitor.

''La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de tot cea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal aşa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională, să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil'', a precizat Răzvan Burleanu, într-un comunicat.

Până acum doar fostul internaţional Gheorghe Popescu şi-a mai anunţat candidatura pentru conducerea FRF, preşedintele în exerciţiu, Mircea Sandu, confirmând în mai multe rânduri că nu va mai candida.

Burleanu, 29 ani, îşi va lansa oficial candidatura şi îşi va prezenta programul său de guvernanţă sportivă cu prilejul unei conferinţe de presă, programată luni 25 noiembrie la Hotel Novotel, la ora 14,00. 

În 2007, Burleanu, fiul unui cunoscut fotbalist de la FCM Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ (Gheorghe Burleanu, n. red.), s-a lansat în proiectul dezvoltării minifotbalului, cu care a început de la zero şi a ajuns în şapte ani să aibă o recunoaştere naţională şi mai ales internaţională, fiind ales preşedinte al federaţiei europene în 2012 şi vicepreşedinte al federaţiei internaţionale în 2013. La cele 4 ediţii ale CE de minifotbal, România a reuşit să câştige trofeul de fiecare dată, ultima oară în acest an în Grecia.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)