News Flash:

Raed Arafat, atacat dur! "M-am saturat!"

12 Noiembrie 2015
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
arafat
In urma tragediei de la Club Colectiv, Raed Arafat a fost tinta unor atacuri nefondate care au incercat sa-l zdruncine din functia pe care o detine.

"De mult m-am saturat de mizeriile acestea. De acum doi ani, de la tragedia din Apuseni , cand s-au spus multe minciuni care au fost demontate. M-am saturat de faptul ca intotdeauna trebuie sa raspund la acuzatii, la minciuni care n-au nici o baza in realitate. M-am saturat de incompetenta unora care scriu, fara documentare, fara a verifica, la comanda. Da, m-am saturat. Este clar. Dar promit un lucru: nu insemna ca ma las. Daca gresesc, superiorii mei pot spune ca nu mai au nevoie de mine si atunci plec. Dar la aceste presiuni ieftine, care nu au nici o baza, eu nu cedez", a spus Raed Arafat intr-un interviu acordat pentru Mariustuca.ro.

Cadavre ascunse
"A fost incercarea de manipulare prin minciuni foarte, foarte grave: ascunderea de cadavre, ascunderea numarului real al deceselor. Si s-au facut emisiuni peste emisiuni pe aceste teme fara a raspunde la cateva intrebari: unde sunt familiile decedatilor pe care noi i-am fi ascuns si de ce nu cer sa fie gasiti, cum poate cineva sa creada ca, in anul 2015, in Romania, poti sa ai complici si medici,si legisti, si jandarmi, si politisti, si SMURD-ul, si ambulantele, adica pe toti care au fost la fata locului in asa fel incat sa ascundem cadavre. Pentru ca toti erau la locul interventiei. Un jurnalist a lansat acest lucru pe facebook si l-a sustinut o perioada, apoi, a fost preluat de unele televiziuni care, nu stiu, poate au dorit astfel sa-si mareasca audienta ca in cazul Elodia sau poate au dorit alt ceva. Pentru toate acestea nu am o explicatie, dar cineva trebuie sa raspunda de unde a venit aceasta prostie.
A treia sau a patra oara, dupa tragedia din Apuseni, vad ca, in timp ce muncim ore in sir ca sa rezolvam totul, incepe, cum se spune in afara, asasinarea caracterelor. Mai precis, pe cine vrem sa terminam. Vrem sa-l terminam pe Arafat. Si incepe o linie de articole cu atacarea lui Arafat pe toate liniile. Ce nu se intelege, in acest moment, este faptul ca acest tip de atac continuu, nu intotdeauna fondat, pe baza de informatii credibile, va face ca, in viitor, multor colegi sa le fie teama sa ia decizii, sa coordoneze o interventie si sa avem o situatie mult mai grava in situatii urgente", a mai zis Raed Arafat

mizeriile m-am saturat cadavre ascunse smurd raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)