News Flash:

Putin: Suspendarea alimentarii cu gaze naturale a estului Ucrainei "miroase a genocid"

26 Februarie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Decizia Kievului de a suspenda alimentarea cu gaze naturale a regiunilor controlate de separatisti prorusi in estul Ucrainei "miroase a genocid", a denuntat presedintele rus Vladimir Putin, relateaza Euronews.
Seful statului rus a facut aceasta declaratie extrem de dura in contextul in care compania nationala ucraineana Naftogaz a anuntat anterior ca o conducta de transport a gazelor naturale a fost avariata in timpul confruntarilor armate dintre fortele separatiste si trupele proguvernamentale. Conducta a fost reparata intre timp. Insa Moscova a inceput sa livreze gaze naturale in mod direct regiunilor separatiste Donetk si Lugansk, aflate sub controlul rebelilor.
"Este deja foamete acolo, OSCE a spus ca este o catastrofa umanitara, iar acum ei taie alimentarea cu gaze. Cum se cheama asta? Miroase deja a genocid", a declarat Putin, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni.
Kievul si Moscova se afla intr-un conflict cu privire la pretul alimentarii cu gaze naturale de un an. Acest lucru a adancit prapastia in relatiile diplomatice dintre cei doi vecini, pe fondul confruntarilor armate din estul tarii. Mediafax.ro

decizia kievului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008730 (s)